-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
pixmánia a ještě několik obchodů A700 nabízí, otázkou je zda je mají.
čárlí, jsem teď docela rád, že A700 mám ..:) ... snad ji brzy něco nahradí ... ale obávám se, že cena bude vysoká ...
Taffey, už je to trapné. Zase Sony nevyrobilo nic co by předčilo Minoltu D7D.
Každý test a stejná písníčka. Kdy konečně pochopíš že ta skvělá D7D je dávno překonaná. Taky jsem ji měl a chválil. Ta doba je už ale dávno pryč.
Petře myslím že nástupce uvidíme hned v lednu
Bezva recenze, technofetišisté budou nadšeni a mají co pitvat, těšit se mouhou na recenzi nástupce A 700 někdy časem, pro mě osobně je a 550 krokem vpřed od předcházejících modelů. Moc bych prosil zástupce firmy Sony, aby už konečně vyrobili něco pro Taffeyho,jinak nám tu houkne. Hezký Vánoce všem.
pro Taffyho bude nová A750
displej vyklápěcí ale taky vyčnívající přes profil těla s nemožností otočit ho k tělu při transportu a vlastně i při focení na výšku a případné focení autoportrétu je jeho vyklopení nic neřešící
kdejakej "blbej" kompakt je v tomhle směru "dokonalej
a zas svítí do oka displej když chci udělat korekci expozice a zas se po odfocení musí namáčknout spoušť než se zmáčkne +/- tlačítko nebo vás to hodí do galerie fotek
ty soňáci se snad vyžívaj v házení klacků pod nohy co se ovládání týče
a teď ještě dali zap. vyp. páčku tam kde dřív bylo korekční kolečko - to je zubatý páčka zubatá a člověk věčně bere za něco co co nechce
Nevim proc se tady divite, ze alpha 700 neni dostupna, v cervenci byla totiz oficialne ukoncena vyroba.
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo porovnaval oba fotoaparaty proti sobe.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).