Test fotoaparátu Canon PowerShot G10

• Jan Hrdina 1
    Jan Hrdina 1
    11.12.2008 14:18

Urcite bych nepsal ''15 mega ze zrcadlovky '' ale ze zrcadlovky s tak malym chipem.

• Karel Luffer
    Karel Luffer
    14.12.2008 07:04

Super recenze, krásný přístroj. Přemýšlím o kompaktu , který je opravdu dobrý, ale G10 je příliš velká a těžká. Ze zkušenosti vím, že mít u sebe kompakt neustále je velká výhoda, ale chtěl bych něco opravdu malého. Jinak G10 je supr a za citlivosti kolem ISO 100 supr. Pro někoho, kdo nepotřebuje používat vysokou citlivost prostě skvost. Ještě se mi moc líbí P6000. Uvidíme co nám naši výrobci přinesou.

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    Autor
    14.12.2008 13:35

2Milan Karsnak:
    Příslušenství k G9: Telekonvertor 2,0× TC-DC58C; Širokoúhlý konvertor 0,75× WC-DC58B; Sada adaptéru objektivu/sluneční clony LA-DC58H. Technicky jej půjde použít, jediné omezení může nastat u zorného pole. (Příslušenství k G10: Telekonvertor 1,4x TC-DC58D;Adaptér pro objektiv LA-DC58K).

• Fotograf 227
    Fotograf 227
    16.12.2008 12:37

No, chtel sem jenom naznacit - ze koluji zvesti o nevyuzitelnosti 15Mpx na ASP-C cipu i s velice velice dobrymi skly. A pokud to je pravda, tak uz mi pripada naprosto na hlavu padle davat 15Mpx na tak mrnavy cip jako maji kompakty. Jelikoz bych se pomerne divil kdyby maly objektiv v kompaktu mel lepsi vlastnosti ohledne jemnosti obrazu nez L-kove sklo. Ano, vse to jsou jen domnenky zalozene na potulnych informacich - nemam zadny test v ruce (bohuzel, dost mi me to vazne zajimalo).

• Fotograf 227
    Fotograf 227
    16.12.2008 12:39

Jinak kdyz uz sme u recenze Canonu G10, musim priznat ze aspon zkusebni fotografie zde a i zkusenosti jinych uzivatelu me usvedcili v tom, jak kvalitni fotoaparat toto je. Napriklad i zkouska aberace se mi velice libi

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse