TÉMA DNE "ROZMARNÉ LÉTO" - čtvrtek 7. srpna

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    12.08.2025 09:17

Hezký den všem,
    hodnocení TD:
    1. místo MSD Lucie - 16 bodů
    2. místo KáStefi Teplo zima - 12 bodů
    3. místo Lenka Klimtová Tenhle způsob léta3 - 8 bodů

4. místo drapka Letní osvěžení - 7 bodů
    5. místo MSD Hravé léto - 3 body
    Lenka Klimtová Tenhle způsob léta zdá se mi ... 3 body
    6. místo KIV, Pavel Jan, MSD - 1 bod

2 body získala fotografie Katee87 DUHA ale nesplnila pravidla soutěže

Doufám, že jsem se nespletla :-), GRATULUJI SOUBEDNÍKŮM a budu se těšit další TD
    od MSD.

• Tomava
    Tomava
    12.08.2025 17:30

Gratuluji MSD, KáStefi a Lence k vítězství v TD. Jsem rád, že se sešlo více fotografií, i když účastníků mohlo být více. Tady bych rád poděkoval MSD za velmi výstižnou úvahu nad současným stavem TD - sice tady nejsem příliš dlouho, ale i tak pamatuji lepší časy v TD a je mi líto, že se tato pro mne velmi zajímavá akce tolik změnila. Budu doufat v lepší budoucnost. A teď se těším na to, co na nás Mirek vymyslí (doufám, že ne hrnec v poledním slunci :))).

• MSD
    MSD
    12.08.2025 18:51

Moji milí,
    z té Lucie mám opravdu radost a těší mě, že se i vám vcelku líbila. Blahopřeji KáStefi i Lence Klimtové k umístění na stupních vítězů.
    Přesto si myslím, že vítězové jsme všichni, kteří jsme se soutěže zúčastnili, včetně Katee87. Jako zdejší začátečnice se jistě v soutěži zorientuje a bude platnou účastnicí budoucích TD.
    (Hrnec v poledním slunci je již nereálný. Já už jsem tenkrát měl vyhlédnutou lokaci u elektrárny Chvaletice a měl jsem připravený hrnec. Ale pak jsem dlouho TD nevyhrál a nemohl jsem téma vyhlásit a manželka prohlásila, že v tom hrnci nikdy nebude zavařovat, a tak jsem propadl trudomyslnosti a hrnec jsem odvezl do sběrného dvora.)
    A nyní to hlavní! Před okamžikem jsem redakci poslal žádost o vyhlášení nového TD. Upozorňuji, že fotit snímky do soutěže můžete až po jejím oficiálním vyhlášení, ale abyste mohli o nelehkém tématu přemýšlet, sdělím vám ho již nyní:

TÉMA DNE "NEVIDITELNÉ SPOJENÍ"
    ČTVRTEK 4. ZÁŘÍ
    - Publikujte fotografie, které zachycují vztahy, pouta nebo interakce, které nejsou na první pohled vidět, například mezi lidmi, objekty, přírodou.
    - Může jít o emoce, symboliku nebo kompozici, která naznačuje propojení.

Přeji vám hodně lásky a... Dobré světlo!

• KáStefi
    KáStefi
    12.08.2025 18:59

Bolo mi cťou pobudnúť s Vami na bedni :). Obom gratulujem a vzdávam hold všetkým, ktorí sa zúčastnili TD :). Noo, nové téma je mooc zaujímavé...

• Marie
    Marie
    12.08.2025 19:14

Blahopřeji vítězi MSD a též ostatním na bedně. Fotky byly pěkné a zajímavé. Na nové téma jsem se těšila, no nevím..zdá se ale těžké býti. :-)

• drapka
    drapka
    12.08.2025 19:47

Velká gratulace všem a díky, že jste se zúčastnili :), mějte hezké léto M.

• Petr52
    Petr52
    12.08.2025 21:50

Blahopřeji vítězům.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    12.08.2025 22:22

Hezký večer všem,

výsledky jsem zanesl a také jsem vypsal nové TD "Neviditelné propojení"

https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/421/

Přeji hezký zbytek týdne,
    Adam

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse