-
Dotazy a připomínky |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Tome, nemohu být sama na 3. místě, pokud další 3 fotografie mají stejný..." - zobrazit celý komentář
Omlouvám se za grafickou úpravu, která se rozpadla po odeslání na FA. Nechtěl jsem na každém řádku opakovat stejné číslo (pořadí), krásně jsem vše seřadil pod sebe, ale po odeslání se to změnilo. Pokusil jsem se to opravit tak, aby to bylo zřejmé. Tom
Vážení fotopřátelé,
děkuji za ocenění mé fotky i za gratulace.
Blahopřeji Marii k druhému místu i casablance, dprylovi, Tomavovi a Tomavovi k místům třetím a všem k účasti v tomto nelehkém TD.
Došlo však k nepříjemnému nedopatření. Většina z vás ví, že miluji druhá místa a neprahnu po vítězství. A věřím, že jsem dostával body právě proto, abych se dostal na druhé místo. Za to děkuji. Bohužel, vítězný snímek byl stažen z účasti v soutěži, a tak se moje fotka dostala nedopatřením nahoru. A navíc, sáhli jste vedle, a tak jste hlasovali pro Holčičí místo pro daleko lepší Hoch či děvče? No nic, příště, prosím, buďte pozornější. Děkuji :-)
V roce 2019 jsem měl připravené téma pro TD. Šlo o Hrnec v poledním slunci. Tuším na louce. Každopádně se však skláním před tehdejším návrhem Dany Kovaľové, která navrhla fotografií vyjádřit píseň. Sice uvažovala o tom, že by byla stanovena jedna píseň pro všechny, což by bylo velice zajímavé. Ale obávám se, že v takovém případě by byla účast mizivá. Proto já nyní navrhuji, aby si každý vybral píseň sobě rovnou. Věřím, že tato změna bude přijata s pochopením.
Současně posílám návrh redakci a vás upozorňuji, že fotit byste měli až po oficiálním vyhlášení soutěže. Zatím máme čas pouštět si muziku a kreativně přemýšlet.
Dobré světlo všem :-)
Ahooj, moc děkuji všem za druhé místo. Za téma Tomavovi a práci s tím . Gratuluji MSD za místo první. Též všem třetím. :-) Tak hudební TD tu snad ještě nebylo, též se těším, co vymyslíme a vyfotíme. PŘEJI VŠEM HEZKÝ MÁJ.
"Vážení fotopřátelé, děkuji za ocenění mé fotky i za gratulace. Blahopřeji..." - zobrazit celý komentář
Ahoj MSDé. I já se divil ,že jsi bodoval mezi prvními, což nebylo Tvým zvykem.
Snad i proto jsi se ocitnul na prvním místě. :-)
Mrzí mě rozhodnutí DK, že odebrala fotku. :-(
Sám jsem si na TD vzpomněl ve 23:36 a šel jsem ještě , pro účast něco cvaknout, ale myslel jsem si, že je téma : Překvapení. A ono ne. :-)
Měj se krásně. Rád vzpomínám na naše výzvy, Kávové zrno o podobné. :-)
Vašek
"Tome, nemohu být sama na 3. místě, pokud další 3 fotografie mají stejný..." - zobrazit celý komentář
To je od Tebe hezké. :-)
Vašek
Srdečná gratulácia všetkým na bedni. Nové TD k mesiacu máj krásne sedí. ...spievam peknotou nadšená :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).