PROTIKLADY SE VZÁJEMNĚ POTŘEBUJÍ - do 13.12.

• casablanca
    casablanca
    15.11.2023 18:17

Mám takový dojem, že autor soutěže myslel své zadání jinak, než jak jsem ho pochopila. A teď nevím, zda moji fotku v soutěži nechat a nebo smazat.

• MaTal
    MaTal
    21.11.2023 09:24

Tak jsem již znovu, po několikráte, přečetla autorovo zadání – výklad k soutěži „Protiklady se vzájemně potřebují“, navíc i autorův starší článek k tématu a i výklad k termínu „simultánní kontrast“. V soutěži je na prvním místě vše jen o barvách a nejen o nějakých barvách vedle sebe. Jak jsem pochopila, tak nejjednodušší je varianta kombinace šedé s výraznou v popředí nebo pozadí. Možná, že by bylo zajímavé hodnotit zadání/umělecký (fotografický) dojem. Při 0/7 by to ve finiši byla jen nula. Každý stejnou fotografii vnímáme trochu jinak, doufám, že tu bude arbitr v podobě zadavatele, který selekci provede bez ohledu na hodnocení. A Casablanco, nic nemaž je to možná dobře, že se i chybka přiznaná autorem objeví a navíc máš ještě do 31.12 dva pokusy.

• MaTal
    MaTal
    21.11.2023 11:08
    Reaguje na casablanca 15.11.2023 18:17:

"Mám takový dojem, že autor soutěže myslel své zadání jinak, než jak jsem ho..." - zobrazit celý komentář

Dodatek/oprava k 09:24 ...do 13.12 dva ...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse