Téma dne "ODRAZY" - čtvrtek 6.4.

• Petr52
    Petr52
    11.04.2023 19:30

Gratulace drapce k 1.místu a také soutěžícím na 2. a 3. místě.

• Tomava
    Tomava
    11.04.2023 22:25

Gratuluji drapce k vítězství v TD. Stejně tak blahopřeji Standovi na 2. místě a ostatním na místě třetím. Děkuji také Míle za organizaci a vyhodnocení TD. A opět se těším na TD stanovené Monikou. Tom

• Paveljan
    Paveljan
    11.04.2023 22:32

Blahopřeji vítězům a díky všem za zajímavé fotky!

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    11.04.2023 23:51

Ahoj všem, gratuluji všem a děkuji za účast

Výsledky TD jsem zapsal: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/361/

Jakmile budu mít zadání pro následující TD, tak ho připravím a budu Vás informovat.

Děkuji.
    Adam

• Marek Křivánek
    Marek Křivánek
    12.04.2023 08:12

Gratuluju zejména drabce, její výherní fotka byla naprosto úžasná! A gratuluji i ostatním, ať už se umístili na pomyslné bedně nebo ne. Fotky byly výborné, škoda těch, co nesplnily pravidla ...

• drapka
    drapka
    12.04.2023 08:22

Dobré ráno všem, moc moc Vám děkuji, je to pro mě překvapení a mám velikou radost z takového krásného umístění v TD soutěži :-). Blahopřeji i Standovi a Tomovi, kteří se umístili na skvělém 2. a 3. místě a děkuji Míle za perfektní organizaci a rychlé vyhodnocení TD. Budu se snažit, co nejrychleji vymyslet nové téma TD a zítra ho tu máte. Doufám, že se téma bude líbit, přeji všem krásný den Monika.

• Festa
    Festa
    12.04.2023 08:56

Blahopřeji všem k umístění a drapce k nej fotce.
    Vašek

• Elimurka
    Elimurka
    12.04.2023 11:00

Gratuluji vitězům! :-)

• MaTal
    MaTal
    12.04.2023 11:04

Bezvadné téma a bezvadné fotky se zajímavými způsoby zachycení odrazů. Je škoda, že některé fotky byly smazány a některé nesplnily zadání. Přesto v soutěži zůstalo 21 fotek od 18 autorů, (3 měli hodnoceny 2 fotografie). Tři, kteří fotografie do soutěže zaslali, nehodnotili a dva nevyužili hodnocení na všech třech místech. Drapka vyhrála s velkým počtem bodů před druhým místem – gratuluji, stejně stříbrnému i bronzovým. Zajímavé je třetí místo, kde se „tísní“ hned čtyři medailemi. Já pořadí počítám trochu jinak, cítím se se svými dvěma fotkami a jednou další na dělené 9. místo. Všem, kteří hodnotili moje fotky, ať již písemně nebo následně body, děkuji a těším se na další TD, M.

• Veverka135
    Veverka135
    12.04.2023 12:10

Blahopřeji vítězům a a všem, kterým se moje fotky líbily, děkuji. pochvala vždy potěší. :-)
    Věra

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse