-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Uhm neni na tohle uz tak trochu pozde ? :) Uz je to celkem dost dlouho venku.
Ja jsem CS3 zkousel asi tyden a porad mi padal. Kdyz upravujete hodinu fotku a najednou vyskoci hlaska "Program bude ukoncen".............. Takze jen potvrzuji nestabilitu softwaru.
Ilja: Pouzivam CS3 od vydani, celkem casto a nespanul mi ani jednou... Nepouzivam Bridge, takze tam nemohu soudit.
Ja bridge taky nepouzival...tvarilo se to trochu jako problem s pameti, jakmile CS3 zabralo maximalni moznou hodnotu v RAM tak to vetsinou spadlo (nekdy jo, nekdy ne). CS2 mi tohle nedela ani v rozsirenem modu WinXP 3GB Switch... Ale pokud tobe se to nikdy nestalo, ocividne to vypada spis na nedorozumeni s mym notebookem.
CS3 neodporucam! Len zle skusenosti, teda mimo Camera Raw 4, ten je vynikajuci. Chyby(nieco su mozno moje neznalosti, ak mozte, pomozte)
- nepouzitelny Save for web - totalne meni kontrast
- samovolne preskakuje kvapatko - farbu berie na backround, nie na foreground
- ked sa sejvuje subor, a na disku neni dost miesta, program sa v bez akejkolvek hlasky vypne - a viachodinova praca je v P
- program sa lubi vypnut pri vypinani inych programov(napr. soft od canonu pre RAWy)
2JH:
Já bych hledal vady ve Vašem PC... (až na "save for web", i když porovnávat webovou a normální variantu mi přijde asi jako srovnávat model auta s originálem...)
2PK, v CS2 som nemal problem ani s jednym bodom......
to JH: CS3 pouzivam, kapatko i save for web funguji bez problemu...spis to vypada na vira, zalezi take na verzi a variante Photoshopu.
se jen zeptam.. ma nekdo zkusenost z instalaci jak sc2 tak cs3 na jednom PC? myslim tim, mit obe instalace najednou. Dik
2-Che- mel jsem nainstalovany obe verze (CS2 a CS3) paralelne a obe fungovaly bez problemu.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).