-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Ahoj Jakube. Prošel jsem si dvouměsíční soutěže a kromě již dříve..." - zobrazit celý komentář
Nechci se příliš vyjadřovat k dávnějším soutěžím, neboť jsem ještě nebyl redaktorem zde na FA. Nerad bych zpětně hodnotil práci redakce. Ta to nějak vyhodnotila a já neznám bližší okolnosti.
A k mazání fotek. Někdy je velmi těžké rozhodnout, zda fotografie do daného žánru patří, zejména když je na rozhraní. Smazání fotky je velký zásah a dáváme přednost tomu, když sami hodnotící rozhodnou o tom, zda fotka splňuje zadání soutěže a udělí jí adekvátní počet bodů. Pokud i přesto taková fotka dosáhne vysokého umístění, redakce do pořadí může zasáhnout nebo fotku v krajním případě smazat. Ale také může rozhodnout, že pořadí zůstane v nezměněné podobě. To je myslím i otázka vítězné fotky soutěže Portrét v pohybu.
Díky i za Vaše ocenění, zpětnou vazbu sledujeme a jsme rádi za jakékoliv objektivní poznatky a připomínky.
"Nechci se příliš vyjadřovat k dávnějším soutěžím, neboť jsem ještě nebyl..." - zobrazit celý komentář
To ne Jakube, hodnotící většinou nerozhodnou o tom, zda fotka splňuje zadání soutěže i když ji udělí adekvátní počet bodů, tohle o ničem nesvědčí, viz odpovědi lidí, které jsem oslovila..:)
"To ne Jakube, hodnotící většinou nerozhodnou o tom, zda fotka splňuje..." - zobrazit celý komentář
Pokud správně nerozhodnou hodnotící, rozhodne redakce. Viz. mé předchozí vyjádření.
U jedné nejmenované galerie se fotky nesplňující podmínky soutěže ze soutěže vyřazují adminem ne smazáním fotky, ale prostě jen vyřazením za soutěže. Fotky by tak mohly zůstat v galerii, i body by jim zůstaly, jen by se změnila třeba kategorie soutěžní na kategorie různé... Což by bylo ideální, kdyby to šlo i tady.
Úplně jsem na soutěž zapomněl a umístění je překvapením. :) Děkuji.
Kde vlastně zjistíme, co jsme vyhráli? :)
Již jsme obdrželi ceny pro vítěze od společnosti Fomei: 1. místo: velká odrazka, 2. a 3. místo: menší odrazka
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).