-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Zdravím, vesměs máte pravdu. Co se týče entru v konverzacích, na změnu to..." - zobrazit celý komentář
PS: Pokud už má Enter určitou funkci, proč ne alespoň jednotnou při psaní čehokoli na FA. Třeba i komentářů, či ve fóru ? To jen, aby v tom člověk neměl takovej zmatek, když už si má zvykat na novinku
Nechci zakládat nové vlákno, proto s dovolením sem:
K nahlášení nevhodných komentářů je tlačítko pod fotkami. Co ale s urážkami a útočnými výpady v popisu galerie uživatelů? Tam se nadávat smí? Konkrétně mi jde o tento profil:
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/65485/
"Nechci zakládat nové vlákno, proto s dovolením sem: K nahlášení nevhodných..." - zobrazit celý komentář
Naopak. Takové vyjádření v profilu ledasco vypoví o uživateli FA.
Vašík
Hoj. Když prohlížím nějakou galerii a jsem na x-té stránce, pak otevřu fotku, a po <- jakože zpět, neskočím zpět na x-tou stránku, ale na první. Explorer a Firefox. Dělám něco blbě, nebo to tak je? Díky.
"Hoj. Když prohlížím nějakou galerii a jsem na x-té stránce, pak otevřu..." - zobrazit celý komentář
Nevím co je u tebe "galerie", ani "stránka". Ale doporučuju nastavit "Otevírat odkaz v novém okně", nebo tady v nastavení profilu zaškrtnout: "Otevírat fotografie v galerii v novém okně" a nikam se nikdy vracet nemusíš (to znamená kliknout na fotku, otevře se nový okno prohlížeče. Po zavření jsi pořád tam, kde jsi byl. Což se hodí i z jiných důvodů. Třeba porovnávání více fotografií...)
"Nevím co je u tebe "galerie", ani "stránka". Ale doporučuju nastavit ..." - zobrazit celý komentář
Jó, to bude ono. Dík moc!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).