Téma dne "Neodolatelné pokušení" ČTVRTEK 3.1.2019

  • Marie
    Marie
    08.01.2019 07:43

    Tak to je úžasné... už jsem tušila, že se možná umístím dobře ... no mé vítězství má ale nahořklou chuť díky MSD... kdyby svou sérii "zbaběle" nesmazal, nemusela bych navrhovat příští TD a pak následně sčítat :-). Všem opravdu moc děkuji, velmi jste potěšili a překvapili. Příští TD třeba ... BRÝLE ... známe a používáme je všichni... ať dioptrické, sluneční, lyžařské, potápěčské atd. Mohlo by to být veselé... přeji všem hlavně radost a úžasné zážitky nejen při focení... Marie

  • Zdenek Stránský
    Zdenek Stránský
    08.01.2019 09:06

    Gratuluju Marii k přesvědčivému vítězství.

  • Věra Rothová
    Věra Rothová
    08.01.2019 10:10

    Moc gratuluji Marušce k zaslouženému vítězství, taky všem ostatním s body i bez bodů.
    Jiše (?) děkuji za bleskové sečtení.
    Mirka prosím o znovunahrání své skvělé série a oceňuji velmi rychlé vyhlášení nového tématu :)

  • alikal87
    alikal87
    08.01.2019 10:19
    Reaguje na jicha 08.01.2019 00:20:

    "Tramtaradá! Je mi ctí vyhlásit, jak jsme si mezi sebou vedli :-) 1. místo..." - zobrazit celý komentář

    Gratuluji Marii k zaslouženému vítězství,
    chtěl bych jen upozornit na malou nepřesnost, která se týká mé osoby.
    Mé první foto "Čokoláda" bude mít o 2 body méně, jelikož ty dva bodíky získalo foto druhé s názvem "Čokoláda II", čímž se omlouvám za skoro stejné názvy.
    Tím pádem se Paveljan osamostatní na druhém místě, Cave zůstane na třetím a má maličkost se "propadne" na čtvrté. Jinak mě mrzí, že lidé, kteří se zúčastní s pěknými fotkami a stojí ostatním za hodnocení sami nehodnotí.

  • KáStefi
    KáStefi
    08.01.2019 10:52

    Srdečne gratulujem Márii za skvelé umiestnenie s krásnou fotografiou a TD je tiež veľkou výzvou, teším sa :)

  • Z9
    Z9
    08.01.2019 12:50

    Maruško, moc gratuluju k vítězství, fotka byla opravdu milá, emoce jsme z ní jistě cítili všichni. Vítězství je to zasloužené (bez ohledu na to, že MSD vzdal), protože tvůj počet bodů je velmi přesvědčivý!
    A díky za expresní nové téma … zrovna jsem je rozšlápla (brýle - naštěstí ty staré :-)
    Cenu fair play si určitě zaslouží alikal87, dobrovolně se "sesadil" z pomyslné bedny. Jinak mě stejně jako jeho mrzí, že někteří pouze vloží své fotky a nejen že vůbec nereagují na žádné vložené komentáře, ale ani se neobtěžují hodnotit. Chápu to v případě "nováčků" když jsem někdy před rokem v TD začínala, taky jsem váhala, jestli vůbec můžu někoho hodnotit, ale můžu :-) Ovšem u "starých bardů" je pro nás ostatní jejich nehodnocení takové fuck you :-(

  • MSD
    MSD
    08.01.2019 15:02

    Blahopřeji, opravdu upřímně blahopřeji Marii k její velmi lidské fotce. Zasloužila si zvítězit! A těším se na brýlaté téma :-)
    Všem se omlouvám za své chování v posledních dnech. Asi bylo způsobené zčásti nemocí a zčásti blbostí :-( A nekomentoval jsem, protože nyní jsem od smazání své série poprvé u počítače. Mám špatnou zkušenost s komentáři z telefonu, kde ty fotky nevidím dobře. Ještě bych zústal v posteli, ale přesycená vsakovací jímka a v důsledku toho havárie biočističky mě z ní dnes vytáhly :-) Sérii jsem opětovně vložil.

  • Paveljan
    Paveljan
    08.01.2019 15:36

    Blahopřeji Marii k vítězství, její fotku jsem nepřešel bez povšimnutí, i když nakonec jsem hlasoval pro jiné. Rovněž děkuji všem, kdo hlasovali pro mé Pokušení, potěšilo mě, že fotka zaujala. Nečekal jsem, že rozdělím fotografickou obec na příznivce a odpůrce svých nohou:-) Ale o to to, alespoň pro mne, bylo zajímavější. A také oceňuji smysl pro fair-play kolegy alikal87, shodou okolností jsem to byl právě já, komu se víc líbila černobílá Čokoláda II. V neposlední řadě patří poděkovánání jicha za zajímavé téma. Těším se na další klání.

  • Redakce
    Redakce
    08.01.2019 16:28

    ...to jsou fofry :)) Marušce, ale i ostatním redakce gratuluje k vítězství, k úžasné představivosti a tvořivosti, i k profesionálnímu průběhu klání... A jestli sis to Maruško nerozmyslela, tak nové téma dne "Brýle" je vypsáno na čtvrtek 7. února. Serie povoleny, hvězdičky zakázány. Těšíme se :)

  • jicha
    jicha
    08.01.2019 18:45
    Reaguje na alikal87 08.01.2019 10:19:

    "Gratuluji Marii k zaslouženému vítězství, chtěl bych jen upozornit na malou..." - zobrazit celý komentář

    Klobouk dolů.
    Omlouvám se za nepřesnost a "bramborovou" dvojnásob věnčím vavříny.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse