Co se děje po nahlášení nevhodných komentářů?

  • E.B.E
    E.B.E
    14.02.2018 17:45

    ...taky znám pár "profi" fotografů, kteří by měli platit zákazníkům a ne naopak. Mimochodem. Profi neznamená něco víc, než slovo amatér. Je to jen člověk, co se tím živí. O jeho"umění" to nic nevypovídá. Naopak. Devadesát devět procent věhlasných a uznávaných fotografů jsou a byli amatéři. To jen na vysvětlenou :-)

  • MSD
    MSD
    14.02.2018 18:20
    Reaguje na Lenka Strnadová 13.02.2018 20:12:

    "Nic...." - zobrazit celý komentář

    Obávám se, že toto vlákno bylo vyvoláno diskuzemi, kterých jsem se účastnil, a tak se za něj cítím být také trochu odpovědný. Je dobře, že jsme si trochu vyjasnili názory. Pokud správně chápu celkové vyznění: zprávy blacklistovaných se admini pokusí umožnit, doživotní ban zústává otevřený, spíše ne. Je škoda, že některým uživatelům se 7-8 příspěvky se vůbec nepodařilo dotknout se daného téma. A tak dobře, že domluvili :-) Jenom jsem nepochopil, zda admin po vyhodnocení odstraní pouze nahlášené komentáře nebo všechny nevhodné v dané sekci/diskuzi.

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    15.02.2018 09:53
    Reaguje na KIV 14.02.2018 13:41:

    "Je mi úplně jedno, jestli si smím dopisovat s tím, co si mě dá na IL/BL,..." - zobrazit celý komentář

    Díky za připomínku, v redakci to prodiskutujeme. Z mého pohledu to je o zvyku - mnoho sociálních sítí odesílá přes Enter a ty by to neměnily jen tak. Stejně bude hodně uživatelů zvyklých odesílat přes Enter tady potom by si tedy stěžovali zase oni, že to nefunguje. Někdy to bohužel není tak jednoduché, jak to vypadá :-)

  • Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    15.02.2018 09:57
    Reaguje na MSD 14.02.2018 18:20:

    "Obávám se, že toto vlákno bylo vyvoláno diskuzemi, kterých jsem se účastnil..." - zobrazit celý komentář

    Za sebe mohu říct, že na to jdu prakticky. Může se stát, že ve vyhrocené diskuzi se objeví nevhodný příspěvek, ale nikdo jej nenahlásí - v takovém případě jej také smažu. Naopak se může stát, že někdo (omylem nebo úmyslně) nahlásí příspěvek, který je v pořádku - v takovém případě jej mazat nebudu. Liší se to tedy podle situace a minimálně za sebe mohu prohlásit, že paušální jednání nehrozí a každou situaci posuzuji (a myslím že i celá redakce posuzuje) individuálně :-)

  • ornitolog TomT
    ornitolog TomT
    15.02.2018 09:57

    Přátelé, já jsem asi nestihl přečíst ty smazané komentáře, ale fakt nerozumím, o čem tu vedete diskusi. Vždyť se přece dá ignorovat i bez ignore listu. Proč se prostě normálně nepřehlížíte a snažíte se vzájemně poučovat? Oba dospělý lidi, u kterých je jasný, že svoje názory nebudou měnit. Mimochodem všechny zainteresované považuju za dobré fotografy, každého na jeho písečku...

  • MSD
    MSD
    15.02.2018 10:11
    Reaguje na Jan Pánek 15.02.2018 09:57:

    "Za sebe mohu říct, že na to jdu prakticky. Může se stát, že ve vyhrocené..." - zobrazit celý komentář

    Ano, takový přístup se mi líbí. Děkuji :-)

  • KIV
    KIV
    15.02.2018 12:11
    Reaguje na Jan Pánek 15.02.2018 09:53:

    "Díky za připomínku, v redakci to prodiskutujeme. Z mého pohledu to je o..." - zobrazit celý komentář

    Děkuji za odpověď. Enter pokud vím mě dostane na nový řádek nejen v Microsoft Wordu, ale i tady při psaní komentářů ve foru, nebo tady při hodnocení fotek, nebo tady v "upravit informace" pod fotkou, a nic neodesílá neukončené, jen v tom psaní zpráv v interní poště je to jinak...
    Pane Pánku, nechci tady zaplevelovat tohle vlákno tématem které sem nepatří, ale včera mě to nenechalo vložit fotku "Klínovecká historie B", hlásilo to "Nová fotografie 2/3" (??) - "Do této galerie nemůžete nahrávat, limit vyčerpán, zbývá 15 hodin".
    No, limit vyčerpán nemám, ale počítá to POKUSY, čili když třeba kliknete na "Nahrát fotografii" a pak vám třeba vypnou proud nebo se nahrání z jakéhokoliv důvodu nedokončí, tak to stejně počítá že jste fotku vložil.
    ...Vypnou vám proud dvakrát, a jste namydlenej v dvouměsíční soutěži :-)
    Kdyby tu bylo vlákno někde na FA, kam tyhle věci psát, aby to bylo pohromadě, bylo by to lepší, než to takhle vtěsnávat, kde to pak nikdo nenajde, ani hledat nebude...
    Děkuji, oceňuji vaše zásahy i reakce, a děkuji moc.

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    15.02.2018 13:24
    Reaguje na Jan Pánek 15.02.2018 09:57:

    "Za sebe mohu říct, že na to jdu prakticky. Může se stát, že ve vyhrocené..." - zobrazit celý komentář

    A žádné další kroky krom smazání tedy redakce nepodniká? Kdokoli může beztrestně nadávat, vyhrožovat, napadat, a nečeká ho nic jiného než kosmetická úprava FAsády?

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    15.02.2018 13:36
    Reaguje na KIV 15.02.2018 12:11:

    "Děkuji za odpověď. Enter pokud vím mě dostane na nový řádek nejen v..." - zobrazit celý komentář

    Když jsem nahrávala dřív já, tak jsem měla např. i pět verzí a před odesláním mezi nimi překlikávala, která je ta nej... Takže podle toho, co píšeš, by to teď nešlo? Jednou jsem těch verzí ovšem měla tolik, že jsem vkládání zavařila a muselo mi být administrátorem pomoženo :))
    Enter chci také používat jen k tvoření odstavců... ale o to jsme žádali hned po změně vzhledu fa, snad nám bude konečně vyhověno...

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    15.02.2018 13:47

    Fialový pán bude sledován, teď byl prý vyprovokován, psal admin... Měl vesměs pozitivní komentáře (protože tu dosud neměl mnoho kritických komentářů... jsem odpověděla) a proto k zabanování nedošlo, jen ke smazání jeho slov... Víc se s tím asi nedá dělat... a klást podobné dotazy nemá smysl. Jestliže však přestřelí... bude lepší napsat soukromou zprávu... adminovi...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse