Co se děje po nahlášení nevhodných komentářů?

  • jolly
    jolly
    14.02.2018 08:07
    Reaguje na Dana Kovaľová 13.02.2018 20:43:

    "https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/442125/?page..." - zobrazit celý komentář

    Dík, pokud pominu poněkud expresivní slovník pana fp neviděl bych to nijak tragicky. A jestli se nemýlím tak na FA byli vždy ti hodní, ti zlí a pak také ti kteří jsou tu jen kvůli fotkám a fotografování.

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    14.02.2018 08:16
    Reaguje na Dana Kovaľová 14.02.2018 06:42:

    "Ano, určitě se jim dalo psát... takže chování fialového poustevníka se..." - zobrazit celý komentář

    Přes to že vás osobně mám v ignore - opět zde zaznělo mé jméno a tudíž se chtě nechtě musím ohradit. Ano , někteří z vás - v této debatě mě vytočili do běla - jak se říká. Začnu u vás . Veřejně jste zde - nevím proč - odhalila mé pravé jméno. To se nedělá . Jste v ignore . MSD - pomalu a provokativně - nesmyslně se zapojil do debaty u mé poslední sojky na téma ,, kuře stokrát jinak " - údajně za mě fotí technika , jinak bych nic neuměl atd. - místo aby si tu techniku opatřil také a předvedl mi to ... Že jsem jej připravil o kamaráda Festu když jsem řekl že nic neumí .

  • fialový poustevník
    fialový poustevník
    14.02.2018 08:40

    Pokračování - Dospěl jsem k názoru že panem MSD lomcuje typická česká závist - malého čecháčka ... Místo aby si pořádný fotovercajk opatřil , prohlašuje že za mě fotí moje nářadí ...
    No a EBE - to je zlatý hřebíček této diskuse . Víte - když někdo na vás začne věci z nevinných diskusí - vytahuje je z kontextu a používá je proti vám - s MSD vyberou jednu z mých slabších portrétů - radují se nad tím a že kdyby nebyli v ignore - poslali by mi body , když tento EBE - se tak chová k k jednomu mládežníkovi že tento přímo volá do administrace ...
    Tak a víte co tito lidi spojuje dohromady ? Buď vůbec nefotí a jen kecají - EBE - nebo nic neumějí a závidí MSD , nebo jen nic neumějí - Festa a poslední D Kovalová ničemu nerozumějí a podrážejí . Zde je moje vyjádření . Víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Radši pošlu ven svůj vycvičený fotovercajk aby se vyvenčil a cestou třeba něco za mě vyfotil ... Aby někteří mohli dál tiše čecháčkovsky závidět ... No a nakonec se tito všichni neumětelové rozpláčí na téma ,, Fialový poustevník byl na nás ošklivej ! "

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    14.02.2018 08:59
    Reaguje na Dana Kovaľová 14.02.2018 06:42:

    "Ano, určitě se jim dalo psát... takže chování fialového poustevníka se..." - zobrazit celý komentář

    Chtěla jsem napsat to samé... Takže admin vlastně onoho pána očistil, nikdo si už nepřečte, jakých výroků je schopen. Ano, mají to fakt těžké chudáci administrátoři...

  • E.B.E
    E.B.E
    14.02.2018 09:03
    Reaguje na fialový poustevník 14.02.2018 08:40:

    "Pokračování - Dospěl jsem k názoru že panem MSD lomcuje typická česká..." - zobrazit celý komentář

    Doteď jsem tu tvé jméno nevzpomněl, ale když už jsi začal, dokence s detaily, asi by bylo vhodný říct i, co jim předcházelo. Nemyslím, že rozhodnutí kdo umí a neumí fotit, je na tobě. Jednak tomu podle mě opravdu nerozumíš a máš každýho ptáčka za dokonalou fotku, ale hlavně je to tak specifický a subjektivní, že ani umělecká škola nezaručuje absolventovi k tomuto výroku. Další věc je, že těžko to můžeš říct o někom, koho fotky jsi ani neviděl (nemyslím zde zveřejněný) No a poslední. Ať kdokoli fotí, nebo vkládá jak chce, má stejný právo na svůj názor a ty tím, žes fotky zveřejnil na tomhle serveru souhlasíš s tím, aby se všichni mohli jak podívat, tak ohodnotit fotku a to svoje k ní říct. To je totiž účel. Ano...můžeme diskutovat, kdo má na to jakej názor, ale to je tak všechno

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    14.02.2018 09:03
    Reaguje na fialový poustevník 14.02.2018 08:16:

    "Přes to že vás osobně mám v ignore - opět zde zaznělo mé jméno a tudíž se..." - zobrazit celý komentář

    Proč? Jen jsem odpovídala na otázku. Pod fotkou vloženou jako čistá provokace ses ptal (na tomto serveru bylo vždy zvykem tykání, proto se ho budu držet) "poznáte o koho se jedná ? / myslím kdo tak hořce z místních zaplakal /" A protože dlouhodobě nejvíc fňukáš ty sám (nad nefotiči, co si dovolují kritizovat, a nad těmi co nic neumějí, nic nepředvedou, závidějí atd. atp.), odpověděla jsem. Stydíš se snad za své jednání natolik, že ho potřebuješ provozovat pouze anonymně?
    Vzala jsem veřejně dostupné informace z jiného fotoserveru, kam vkládáš stejné fotky se stejnými názvy... a jsem ráda, že vím, kdo jsi, abych se ti v reálném světě mohla vyhnout. Třeba je nás takových víc.
    A co se toho zbytku týče - jistě, máš naprostou pravdu, focení vůbec nerozumím, nikdy jsem ho nestudovala a nebylo součástí mé práce. Je úžasné, jak skvěle dokážeš lidi odhalit! Blahopřeju.

  • Lenka Strnadová
    Lenka Strnadová
    Autor
    14.02.2018 09:04
    Reaguje na E.B.E 14.02.2018 07:43:

    "...to není pravda. Nedávno mi byly smazány komentáře...slušný...s tím, že..." - zobrazit celý komentář

    Také mi záhy po předělání fa pár smazali, čuměla jsem jako puk. A poštou jsem využívala jen k tomu, abych mohla odpovědět na nějaké plivnutí, s ignoranty jsem si moc nedopisovala :)

  • Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    14.02.2018 09:05

    Uf...pořádná bouřka se tu přehnala... vzduch je čistší, pojďme něco nafotit :) ..."přej a bude ti přáno. Odpusť a bude ti odpuštěno..."
    Možnost napsat zpravu těm, kdo jsou na blacklistu, se pokusíme zařídit. Hezký den. U nás svítí sluníčko :)

  • E.B.E
    E.B.E
    14.02.2018 09:09
    Reaguje na Helena Macenauerová 14.02.2018 09:05:

    "Uf...pořádná bouřka se tu přehnala... vzduch je čistší, pojďme něco nafotit..." - zobrazit celý komentář

    Pardon, ale nemyslím, že by se vzduch nějak vyčistil...je to dlouhodobý problém a určitě ho nejde řešit takhle. Pokud blacklist, pak právě naopak. Na poštu, aby ti někdo nespamoval dokola schránku, neveřejně nenadával ...ale na fotky??? ...panebože kde to sme? ...nejde totiž o autora, ale všechny ty, co na fotku nahlíží. Z ní i komentářů se učí...co se asi naučí u onoho člověka??? ...že se musí dávat jen sedmičky a je fuk, jak má vypadat slušná fotka? ...takhle to Helenko vidíš?

  • Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    14.02.2018 09:30
    Reaguje na Helena Macenauerová 14.02.2018 09:05:

    "Uf...pořádná bouřka se tu přehnala... vzduch je čistší, pojďme něco nafotit..." - zobrazit celý komentář

    Helenko, promiň, ale nemyslím, že tohle by se dalo/mělo přejít tak lehce. Dobře pamatuju, za jaké hlouposti dostávali lidé ban - a tohle bylo hodně daleko za hranou. Viděla jsi výrazy, jaké pod tou fotkou padly? To není obrázek a druh chování, jaký by podle mě mělo FA podporovat. A tím, že se jednoduše dotyčné komentáře vymažou, jen redakce vzkazuje: Klidně nadávejte dál, my to pak smažeme a zameteme pod koberec.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse