-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Prijemne napsany.
:-))...Bubak
Hmmmm...., moc zajímavý a pěkný počtení. PARÁDA!!
:o))) J.Č
parádička, oba díly
Rád jsem si to přečetl, dík :)
Standa
Ahoj Danuš.. zajímavé počtení ;-)
Jsem jeden z tech, co si v minulem dile do huby nevidel. Musim konstatovat, ze v tomto dile jsi vybrala fotky preci jen krapet lepsi. Nejsou sice reportazni, nerkuli umelecke, ale jako informativni jsou docela dobre. Je jen velika skoda, ze tam nejsou nejake takove, co mas v galerii. Nektere z nich pisou!
P.S. Pro ty co se tak rozplyvaji nad tim, ze holka byla sama v cizine, mam jednu smutnou zpravu. Neni to neobvykly jev. Mnohdy je vetsi hrdinstvi prejit magistalu nad konem. Ani odjet do pakistanu neni o moc slozitejsi, nez si koupit letenku. Sam jsem si pripadal take jako hrdina, kdyz jsem byl v Kasmiru nebo Etiopii a ejhle.... fotilo se mi tam jak v Lipnici nad Sazavou. presto si jen vezmete batoh a tradaaaaaa.
A jeste jedna poznamka: nevim, proc -Caminante- napsal prave to, co napsal. Protoze prave JEHO fotky a jeho reportaz jsou prikladem TOHO, jak to ma na spici vypadat. Je to bohuzel take prikladem toho, jak je pro vetsinu z nas nekonecne tezke a spis nemozne se tam k nemu na spicu dodrapat.
A to proc tam jedu, neni podstatny. Podstatne je to, co je ted a tady prede mnou. Nebo mam byt pysny na Bretislava z Ouklab, ktery kdyby chtel, tak by psal jak Verne?
2rabur
možná jsem to napsal trochu kostrbatě, takže: napsal jsem svuj příspěvek proto, že mně nas.alo jak se v I díle mnozí do Dany naváželi. Právě proto, že vím, že udělat kvalitní dokumentární/reportážní fotku je docela kumšt i v tak "fotogenickém a atraktivním" prostředí jako streetkids jistě jsou. Dana musela odvést nějakou práci a nemohla se detailně zabývat nějakým tématem (pokud se Dani mýlím, opravě mně pls) Já na rozdíl od ní, měl času o dost více a dělal jsem to ve svém volnéím čase, tudíž žádný stres. Pokud by to byl její úkol, věřím, že by ty fotky vypadaly lépe. Viz její galerie.
s úctou -caminante-
PS pokud někoho zaujaly ty keňský streetkids, pak vyšla reportáž v Instinktu (dvojčíslo 51-52) rubrika: Svět na dosah. -Caminante-
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).