-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
LEGRÁCKA V PLNÉM ROZLIŠENÍ-STRÁNKA NEEXISTUJE
Jo fakt fajn fotak, skoda ze jsem nepockal chvíli déle a nekoupil si ho, tet mam strsiho bratricka 520, ale taky dobrej kousek.
A 610 mám asi měsíc a zatím plná spokojenost. Mám ješte Oly E20P a zatím fotím jen s Canonem. Opravdu
dlouho drží baterie.
A 610 mám týden, jen se mi s ním nepodařilo udělat tak pěkné fotky jako Vám :-)
A to jsou pouze testovací ....
Chjo ...
Myslite, ze je na skodu, ze Canon nema stabilizaci obrazu? Je stabilizace obrazu opravdu tak zavratna vec, jak se snazi presvedcit panasonic v reklamach?
Stabilizace: otázka je, kdy se hodí a kdy ne. Ne, zda je dobrá, či nikoliv. Canon stabilizaci samozřejmě má - S2 IS (nebo starší S1 IS). Cena je již jinde, stejně jako Panasonic s plným manuálem a se stabilizací...
(Je ABS, ASR, klima... tak, skvělé, jak se automobilky snaží říkat v reklamách?)
Mám Canon a620, s fotkami z venku jsem spokojrný, ale nevím si radu s bleskem, který zbarvuje oči do červena.
Je zaplá korekce na červené oči, ale i přesto...
Jediné co zatím funguje, je v Manuálu zeslabení blesku na 1/3 hodnoty.
Děkuji za radu.
tady není žádná otázka...
Jen obecně: redukce červených očí způsobí zúžení zorniček a tím menší "flek" rudé barvy na fotce. takže červené oči jsou byly a budou vždy při nevhodném úhlu objektiv,oči,blesk. Čím bude blesk dál od objektivu tím spíš nebudou "rudé oči".
Zeslabovat blesk za účelem snížení jevu červených očí je zbytečné.
Řešení: odstranění červených očí pomocí nějakého editoru - např. Zoner Photo Studio 8.
v zaveru me docela vydesila veta "citlivost snímače modelu A610 se jeví o cca 2/3 EV vyšší (porovnejte expoziční hodnoty)"
ISO udava nejaky nemenny standard, je tak? Zajima me jestli se vymyka 610 jakozto "nadprumerne" citlivy a nebo 620 jako podprumerne citlivy. Neboli, ktery ze snimacu se tedy vice priblizuje standardu? A je kvuli teto veci lepsi ozelet 2Mpix a brat radeji 610? Dekuji
Ottas: mě to nepřipadá vůbec důležité. Je snad podstatnější, zda je expozice nastavena správně a ne, zda ji mám stejně jako soused, ne?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).