Dobrý článok.
Ja by som sa chcel opýtať,keď sa chcem venovať aj makru,čo môžem očakávať od objektívu sigma s pevným ohnisko 180 pri svetelnosti 3,5. Alebo radšej sigma 150/2,8?? Úplne začínam aparat d70 na ceste a objektív ešte nemám.Vôbec nemám predstavu ako to bude s bleskom pre nikon na makro. Neviete mi poradiť? Ďakujem Jules ZV rossi@racing-moto.sk
velmi pekny clanok. obzvlast sa mi paci, ako sa bez problemov delis o hodnoty expozicie. Krasne fotky, klobuk dole.
Moc fajn článek, našel jsem tu odpovědi na vše s čím už několik měsíců kde koho zatěžuji. Děkuji. P.
Článek je slabý odvar reality... A ta vypukne za čtrnáct dní.
Pavle díky za tyto rady!
Jsou perfekt.
Škoda, že nemohu na workshop, ale i toto a i předchozí setkání s Tebou mi hodně pomohlo a nakoplo mne.
Díky.
co vypukne za 14 dní?
dobrý článek
autor popisuje časy a clony bez upřesnění použité techniky. Asi by bylo dobré napsat pro které sklo jsou popisované hodnoty času a clony.
Dobrý článok.
Ja by som sa chcel opýtať,keď sa chcem venovať aj makru,čo môžem očakávať od objektívu sigma s pevným ohnisko 180 pri svetelnosti 3,5. Alebo radšej sigma 150/2,8?? Úplne začínam aparat d70 na ceste a objektív ešte nemám.Vôbec nemám predstavu ako to bude s bleskom pre nikon na makro. Neviete mi poradiť? Ďakujem Jules ZV rossi@racing-moto.sk
výborný poučný článek, díky za něj...:o)
Dobrá rada nad zlato! Díky za bezvadný článek, který zejména nám začínajícím moc pomůže :)
super článek co mě ještě více navnadil na ten workshop, už se nemůžu dočkat!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).