-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
mott: Vyborne jsou napriklad karty SanDisk oznacene ULTRA II. ktere jsou velmi rychle a kvalitni, pritom vsak dnes jiz nejsou o moc drazsi, nez ty obycejne ....
Ukázka makra při plném teleobjektivu:
http://www.digifotomag.cz/att/phpdnntjw.jpg
Mám ji asi 14dní a jsem velmi spokojen. Ovládání je skvělé a rychlé.
Chci se zeptat, jestli je normální, že foťák mírně chrochtá při ostření? Při videosekvencích je to hodně slyšet.
Nevíte někdo, zda existuje software pro ovládání A200 přes PC? V manuálu sice je, že nefunguje jako webcam, ale u některých foťáků jsou prý kombinace tlačítek, které tohle vše spustí (a ani v manuálech to není)
Dík moc.
V úterý nebo ve středu by mi měl přijít, nemůžu už ani dospat...:-))) rozhodoval jsem se mezi Panasonikem fz7 a A200, v galerii jsem zatím fotky z fz7 neviděl, tak jsem je porovnal s fz5 (asi bude stejný objektiv) a Minolta je prostě lepší...
cc355:
já se rozhodoval úplně stejně a už ji mám dva dny doma:) Jsem zatím naprosto spokojený:)
Sbiker:
Tak to je fajn, ať ti to fotí..:-))zatím ahoj
No začal sem se o nějaký foťaky zajimat a zatim mi tenhle vychazi jako nejlepši v poměru cena vykon- asi doněj pudu.
Chuckan:
Tak dneska mi ho dovezli...je to paráda, manuál má 170 stránek...:-))) umí to snad úplně všechno, mám z toho radost..:-) zatím jsem udělal asi jen 50 fotek, ale to změní..:-) jdi do něj.
cc355:
Hele tak ho chci objednávat, kde si ho objednal- kde maj nejlepši cenu???
Jo a zajima mě jestli u toho je karta asi ne co, to ji budu muset koupit zvlašt co by ste mi doporučily??
Tak tahle mašinka už se hodně blbe schanim, obvolal sem ai deset obchodu a za rozumnou cenu do 13 000 a nemožné ho sehnat. Už se nevyrabí a ve skaldech už nejsou.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).