-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Kapsa: Jojo, těšim se moc! Bude to přece jenom skok z Dimage F200. Jsou mi ty "dvoustovky" nějak předurčený:-) Jinak pěkná recenze, víceméně pochvalně zněj vpodstatě všechny co jsem na webu dohledal! Povedenej foťák....
thouma: Já myslím, že v kategorii osmimegových se jedná zatím o jeden z nejpovedenějších ....
Dotaz zacatecnika: Jak je to s tim makrem od 13 cm ? Umoznuje to same "zvetseni, priblizeni" objektu jako napr. makro u Z5 od 1cm ? Z laickeho pohledu je makro od 1cm 'lepsi' nez od 13.
Dotaz zacatecnika: Jak je to s tim makrem od 13 cm ? Umoznuje to same "zvetseni, priblizeni" objektu jako napr. makro u Z5 od 1cm ? Z laickeho pohledu je makro od 1cm 'lepsi' nez od 13.
mott: 13cm při nastavení na nejdelší ohnisko je na většinu situací bohatě dostačující, i když 1cm by byl asi lepší ....
Souhlasim s Kapsou. I s timhle fotakem se da makro vyfotit :-)
Jak rychla (MB/s) by mela byt pametova karta pro bezproblemovou praci s videosekvenci ? Jasne, ze je to predevsim fotak, ale kdyz uz to tam je ...
Jak rychla (MB/s) by mela byt pametova karta pro bezproblemovou praci s videosekvenci ? Jasne, ze je to predevsim fotak, ale kdyz uz to tam je ...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).