-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Zda sa mi to alebo je ten akumulator ten isty ako pouziva Minolta A1, A2 ?, este aj to uchytenei je presne rovnake.
je skvělý, že máte mnoho ilustračních fotek, ale na nic je jsou k ničemu...
proč nejsou v plném rozlišení nebo aspoň výřezy? proč nemají EXIF? jak mám věřit, že je to focené zrovna tímhle foťákem?
Díky za pěkný testík (asi vůbec první na webu), ale mám trošku výtku k fotografiím - opravdu by byl takový problém dát ty ilustrační snímky v plném rozlišení? Takhle se z nich opravdu nepozná vůbec nic.
- baterka je opravdu podobná, ale nese jiné typové označení.
- Všechny fotografie v plném rozlišení být nemohou, ale několik se jich v testu zcela určitě objeví.
tak uz to jsou 3dny a fotografie v plnem rozliseni tu nani ani jedna :(
taky by nebylo spatne udelat si nejaky standardni testovaci postup treba jako ma tusim steave-digicams maji "zatisi" pro test na ostrost,barvy,aberaci... pak staci jen vyriznout dulezite casti (+ link na celej file i s exifem)
dale je velmi uzitecne porovnani techto vyrezu s konkurenci - test G6 jste delali tak kde je problem?
Sice jste 2. na svete kdo prisel s recenzi s obrazky ale informacni hodnota je bohuzel nulova :(
Navic to ze se musim prihlasit abych mohl prispet do diskuze je hodne otravne - odradite tak 9/10 lidi.
dovolím si reagovat - až se budou dělat jen standardní testovací postupy, tak to můžeme zabalit a můžou si to dělat výrobci sami.
"...udelat si..."
to jako znamena ze standardni v ramci 1 serveru.
Dost blbe se porovnavaji 2konkurencni typy z naprosto odlisnych obrazku.
Bohuze daleko nejhur (vlastne to vubec nejde) se porovnavaji z obrazku co maji 533x400 :)
Budou ty slíbené fotky v plném rozlišení? Díky
protoze je uz asi vsem jasny ze tady zadny rozumny fotky nikdy nebudou tak pro pripadne zajemnce tu mam aspon 3ks ktere jsem dnes nasel na olympus.jp
http://olympus-imaging.jp/lineup/digicamera/c7070wz/sample/
souhlasim i s dalsimi ctebari,fotografie ktere nam tu prezentujete jsou opravdu absolutne neuzitecne
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).