Předpremiéra - test OLYMPUS C-7070 WIDE ZOOM

• Phalanx
    Phalanx
    31.01.2005 11:16

Zda sa mi to alebo je ten akumulator ten isty ako pouziva Minolta A1, A2 ?, este aj to uchytenei je presne rovnake.

• johny5
    johny5
    31.01.2005 18:02

je skvělý, že máte mnoho ilustračních fotek, ale na nic je jsou k ničemu...
    proč nejsou v plném rozlišení nebo aspoň výřezy? proč nemají EXIF? jak mám věřit, že je to focené zrovna tímhle foťákem?

• David Štěpánek
    David Štěpánek
    31.01.2005 18:28

Díky za pěkný testík (asi vůbec první na webu), ale mám trošku výtku k fotografiím - opravdu by byl takový problém dát ty ilustrační snímky v plném rozlišení? Takhle se z nich opravdu nepozná vůbec nic.

• Jiří Beneš
    Jiří Beneš
    Autor
    01.02.2005 10:12

- baterka je opravdu podobná, ale nese jiné typové označení.
    - Všechny fotografie v plném rozlišení být nemohou, ale několik se jich v testu zcela určitě objeví.

• xoom
    xoom
    04.02.2005 17:19

tak uz to jsou 3dny a fotografie v plnem rozliseni tu nani ani jedna :(

taky by nebylo spatne udelat si nejaky standardni testovaci postup treba jako ma tusim steave-digicams maji "zatisi" pro test na ostrost,barvy,aberaci... pak staci jen vyriznout dulezite casti (+ link na celej file i s exifem)

dale je velmi uzitecne porovnani techto vyrezu s konkurenci - test G6 jste delali tak kde je problem?

Sice jste 2. na svete kdo prisel s recenzi s obrazky ale informacni hodnota je bohuzel nulova :(

Navic to ze se musim prihlasit abych mohl prispet do diskuze je hodne otravne - odradite tak 9/10 lidi.

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    06.02.2005 14:04

dovolím si reagovat - až se budou dělat jen standardní testovací postupy, tak to můžeme zabalit a můžou si to dělat výrobci sami.

• xoom
    xoom
    07.02.2005 10:13

"...udelat si..."
    to jako znamena ze standardni v ramci 1 serveru.
    Dost blbe se porovnavaji 2konkurencni typy z naprosto odlisnych obrazku.

Bohuze daleko nejhur (vlastne to vubec nejde) se porovnavaji z obrazku co maji 533x400 :)

• David Štěpánek
    David Štěpánek
    09.02.2005 14:31

Budou ty slíbené fotky v plném rozlišení? Díky

• xoom
    xoom
    12.02.2005 09:55

protoze je uz asi vsem jasny ze tady zadny rozumny fotky nikdy nebudou tak pro pripadne zajemnce tu mam aspon 3ks ktere jsem dnes nasel na olympus.jp

http://olympus-imaging.jp/lineup/digicamera/c7070wz/sample/

• Gunter Berghof
    Gunter Berghof
    17.06.2005 05:16

souhlasim i s dalsimi ctebari,fotografie ktere nam tu prezentujete jsou opravdu absolutne neuzitecne

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse