Škola profesionální fotografie nabízí rekvalifikační fotokurzy akreditované MŠMT ČR.
Je to dobrý a inspirující článek, nějakou dobu již o Horizontu uvažuji.
je to dobry a inspirujuci clanok,nejaku dobu uz o horizonte uvazujem ;) aj tie fotky su super. mozno troosku dlhsi by mohol byt ale aj tak vdaka
Paráda. Ale že jsem žádný Horizont ještě neviděl, chybí mi tady fotografie fotoaparátu samotného :-)
Týjo, ze bych si taky poridil Horizonta? O pristroji na focení lidí jsem jiz premyslel...
Fajn je to. Celkom ma zaujala myslienka so skenovanim, tymto stylom to moze byt fakt super, ved vyvolaju to hocikde a ja s tym uz dorobim co chcem.
Jo moc pekny. Jiz delsi dobu si chci neco takoveho poridit. Snad jste me k tommu konecne dotlacili.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).
Je to dobrý a inspirující článek, nějakou dobu již o Horizontu uvažuji.
je to dobry a inspirujuci clanok,nejaku dobu uz o horizonte uvazujem ;)
aj tie fotky su super.
mozno troosku dlhsi by mohol byt ale aj tak vdaka
Paráda. Ale že jsem žádný Horizont ještě neviděl, chybí mi tady fotografie fotoaparátu samotného :-)
Týjo, ze bych si taky poridil Horizonta? O pristroji na focení lidí jsem jiz premyslel...
Fajn je to. Celkom ma zaujala myslienka so skenovanim, tymto stylom to moze byt fakt super, ved vyvolaju to hocikde a ja s tym uz dorobim co chcem.
Jo moc pekny. Jiz delsi dobu si chci neco takoveho poridit. Snad jste me k tommu konecne dotlacili.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).