-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Právě proto mě napadlo zamlžení mezi matnicí a hranolem - tam by to schlo..." - zobrazit celý komentář
No...nevím?! ...stojí ti doma na stativu foťák, ty s ním měsíc nefotíš a z ničeho nic se ti orosí :-)) ...to se mi nestalo ani v mínus dvaceti, natoš při pokojové teplotě ...a pak ne a ne vyschnout.
"No...nevím?! ...stojí ti doma na stativu foťák, ty s ním měsíc nefotíš a z..." - zobrazit celý komentář
To je právě to divný:-)))
Navíc je přece jasně rozeznatelný rozdíl mezi rozostřením, které způsobí třeba špatná korekce, a mezi zamlžením, které by způsobila třeba kondenzace ve foťáku. Vypadá to úplně jinak. Tady bude určitě problém někde mezi spouští a hledáčkem... nevzal sis po ránu špatné brýle? :-)
Fakt nepoznáte, když si z vás (zase) někdo (kdo ani na FA neotevřel jedinou fotku) dělá srandu?
"Fakt nepoznáte, když si z vás (zase) někdo (kdo ani na FA neotevřel jedinou..." - zobrazit celý komentář
Ne každý chodí na FA kvůli galerii. Klidně je ale možné, že si dělá srandu - ale nevím, jak to poznat z jediného dotazu. Spíš si myslím, že problém odezněl sám (nebo ani nebyl) a autor už nějak nemá potřebu se k našemu dohadování vracet;-)
Re 10:59 Však on otevře další vlákno. Koupil jsem od kamaráda za dobrý peníz Canon EOS 40D, a nemohu najít jak se otevírá komora na vložení filmu, setkal jste se tím někdo... Mrzí mě to, protože jsou tu lidi tak ochotní pomoci kolegům, a opravdu znají...
Jinak, vodítkem by mohlo být, že když se dotaz zdá velice primitivní (tak že bych ho dokázala odpovědět i já), a přitom neladí (já bych fakt neuměla zjistit kolik má můj foťák nafocených snímků), a přitom je to uživatel který spadl z nebe a ani jedinou fotku si tu ještě neprohlédl natož aby měl něco v galerii, pak bych mu asi (v tomto případě) odpověděla, ať zatopí, a jakmile teplota v pokoji stoupne nad bod mrazu, ať znovu zkontroluje zrcadlo... Mrzí mě, když někdo zneužívá dobroty lidí, kteří se snaží pomoci...
:-)
tor
Tak u tohoto fotoaparátu je v hledáčku obraz silně znehodnocen, pokud není zasunuta baterka. Fotoaparát může být vypnut, ale baterka tam být musí, jinak se ten lcd docela pozná. Musí být pod napětím.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).