Test Samsung Galaxy S4 Zoom - konečně fotomobil?

• Jiří Novotný Jifi
    Jiří Novotný Jifi
    28.10.2013 22:12

Fakt se směju. "To vše aktuálně jen za cca 10 000 kč, tedy za cenu toho telefonu – fotoaparát máte navíc."
    Slušný telefon se dá koupit za 3 tisíce a obyčejný kompakt za 2 tisíce. Dát 10 tisíc za mobil mně připadá jako vyhazování peněz, i když znám dost lidí, kterým to přijde normální. U mně to je kočkopes za 0 bodů.

• Jan Dobrovodský
    Jan Dobrovodský
    Autor
    28.10.2013 22:56

Myšlen je tím samozřejmě telefon Samsung Galaxy, nikoli nějaký Huawei, který, byť jakkoli může být slušný, není Samsung - platíte všeobecně za značku. Osobně mi fakt, že cena je prakticky na ceně telefonu (Samsung) bez fotoaparátu, napovídá, že nejste jediný, komu to připadá jako kočkopes za 0 bodů.

• Tomáš Hejna
    Tomáš Hejna
    29.10.2013 08:12

Už dříve tu byl Emgeton Flexaret Mini.

• Jiří Novotný Jifi
    Jiří Novotný Jifi
    29.10.2013 09:05

Jan Dobrovodský: Nejsou jen telefony Samsung Galaxy. Nepotřebuju dotykáč; slušně vybavený klasický telefon se dá v pohodě koupit za 3 tisíce a není to nějaký Hua-wei nebo něco podobného.
    Tohle je fakt na telefon trochu velké. Pacaté telefony mají "foťák" bez zoomu, ale s kvalitou obrázků stejnou jako tento kočkopsí hybrid. Jediné plus u tohoto kočkopsa je tedy zoom. Ale daní za toto plus jsou rozměry, které jsou na mobil poněkud, ehm, větší než je dnes zvykem. Jsem zvědavý, kolik lidí tohle osloví.

• Tomogo
    Tomogo
    08.11.2013 23:51

Ani ryba ani rak. Jestli si někdo pamatuje fotoaparát Konica Minolta DiMAGE X50, který má objektiv napříč, tak mi dá jistě za pravdu, že toto by byla lepší volba pro hibrid foťáku a telefonu. Další volba jako Nokia N90. Ale jinak samozřejmě záleží na preferencích každého jedince, ale tento model nic pro mne.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse