Trabantem na konec světa

• Petr Lavička
    Petr Lavička
    03.06.2013 11:39

Zajímavý článek a skvělá cesta, doufám že z toho bude film podobně jako z Afriky.
    Zajímalo by mne jak dopadly aparáty a objektivy na konci cesty, jestli bylo něco zničeno, nadměrně zaprášeno, byly nějaké problémy s prachem na čipech? Řešili jste to během cesty nějak?
    PL

• Andrej Macenauer
    Andrej Macenauer
    05.06.2013 17:39

Díky za pěknou reportáž. Také technický dotaz. Dobíjeli jste SLR baterie pomocí měniče na autozásuvce? Jaký měnič a kolik baterií/příslušenství utáhl?

• Fotograf 188
    Fotograf 188
    07.06.2013 16:49

Zdravím pánové, zařízení šlapalo, jen jednou průtrž pročůrala obě těla natolik, že jsem je musel nechat den vyschnout. Prachu bylo hodně, tahal jsem s sebou i stlačenej vzduch a tyčinky, ale nakonec jsem si po celou cestu vystačil s balónkem. Saharskej písek to očividně nebyl. Akorát občas se nasál do skel, ale jakmile ho za doprovodných zvuků pomlely, tak už zase bezproblémů :))

• Fotograf 188
    Fotograf 188
    07.06.2013 16:51

Měniče jsme měli dva, lepší vyšší čínu, nicméně zrovna ten lepší otešel po měsíci.. a to byly 500/1000 Watt. Měli jsme kvalitní autobaterku, bez sebemenší komplikace. Nabíječek vy za jízdy utáhl klidně deset.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse