New York: Occupy Wall street

• Miroslav Zitka
    Miroslav Zitka
    17.01.2012 14:15

Dobrá reportáž. Barevná noční atmosféra, ti policajti, chlápek s MacDonaldem a woman leader se mi líbí. Narozdíl od té káhirské je tady cítit víc srandy a recese, než zoufalství.

• Andrej Macenauer
    Andrej Macenauer
    Autor
    17.01.2012 15:43

Tyhle články jsem vyplodil spíše jako inspiraci. Raději fotím hory a přírodu.. Tady jsem si natočil i výborná videa. Na Tahríru ani jedno... Na druhou stranu i tam to mělo dokumentaristickou hodnotu a pořád si to pamatuji i díky fotkám.

• Oxana Rodchenko
    Oxana Rodchenko
    19.01.2012 07:01

Dobry den.

Bohuzel je na vasich fotkach nazorne videt, jak jste netvurci a eklekticky. Neprovedl jste vic, nez jen turisticke foceni cehosi, a jen nahodou jste se pripletl do udalosti, ktera mela potencial sama o sobe. Presto jste na ni zpackal snad uplne vsechno. Fotky nemaji napeti, napad, myslenku, nedychaji atmosferou.

Jsou to prachsproste vycvaky otravneho namysleneho turisty, kteri tech po svete behaji po milionech a jsou protivni, kdekoli se objevi a svoji drzosti a sebejistotou Mistra otravuji vzduch.

Nevim, jak fotite krajinky. Ale jak se ukazuje v reportazi, kde jste uplny amater, asi to bude podobne i v krajinkach. Predpokladam, ze budete splyvat s masou miliardy zanicenych krajinkaru, kteri si nekde postavi stativ, pockaji na podvecer a pak svymi nudami ohromuji sve okoli.

• Martin Picka 1
    Martin Picka 1
    19.01.2012 18:00

Oxana to napsala dost drsne, ale ma pravdu ze na srovnani se spickou oboru to fakt neni.

Nicmene ja si tam jednu povedenou nasel.

• Andrej Macenauer
    Andrej Macenauer
    Autor
    20.01.2012 16:45

To: velký blogger
    Souhlasím, že Rodchenko byl mistr a uměl fotit z netradičních úhlů zespoda či shora. Tyto fotky mi chybí. Bohužel. Vždy je to něco za něco. Zase mám videa a dobré zvukové stopy z projevů.. Turistické focení je realita pro většinu lidí.Nevidím v tom nic špatného.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse