-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
Dobrá reportáž. Barevná noční atmosféra, ti policajti, chlápek s MacDonaldem a woman leader se mi líbí. Narozdíl od té káhirské je tady cítit víc srandy a recese, než zoufalství.
Tyhle články jsem vyplodil spíše jako inspiraci. Raději fotím hory a přírodu.. Tady jsem si natočil i výborná videa. Na Tahríru ani jedno... Na druhou stranu i tam to mělo dokumentaristickou hodnotu a pořád si to pamatuji i díky fotkám.
Dobry den.
Bohuzel je na vasich fotkach nazorne videt, jak jste netvurci a eklekticky. Neprovedl jste vic, nez jen turisticke foceni cehosi, a jen nahodou jste se pripletl do udalosti, ktera mela potencial sama o sobe. Presto jste na ni zpackal snad uplne vsechno. Fotky nemaji napeti, napad, myslenku, nedychaji atmosferou.
Jsou to prachsproste vycvaky otravneho namysleneho turisty, kteri tech po svete behaji po milionech a jsou protivni, kdekoli se objevi a svoji drzosti a sebejistotou Mistra otravuji vzduch.
Nevim, jak fotite krajinky. Ale jak se ukazuje v reportazi, kde jste uplny amater, asi to bude podobne i v krajinkach. Predpokladam, ze budete splyvat s masou miliardy zanicenych krajinkaru, kteri si nekde postavi stativ, pockaji na podvecer a pak svymi nudami ohromuji sve okoli.
Oxana to napsala dost drsne, ale ma pravdu ze na srovnani se spickou oboru to fakt neni.
Nicmene ja si tam jednu povedenou nasel.
To: velký blogger
Souhlasím, že Rodchenko byl mistr a uměl fotit z netradičních úhlů zespoda či shora. Tyto fotky mi chybí. Bohužel. Vždy je to něco za něco. Zase mám videa a dobré zvukové stopy z projevů.. Turistické focení je realita pro většinu lidí.Nevidím v tom nic špatného.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).