-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
:)
4teho augusta ma byt v rakusku tlacovka nikonu. neskocil by si tam pokryt to a napisat spravu na FA? uz dlho ocakavam veci ako 85/1.4 AF-S a podobne. A ze D300s bude predstavena :)
J
Ahoj Jozo, 4.8. bude tiskovka i v Praze a neboj, uz jsem akreditovan. ;o)
ten displej vyklopny dospodu moc nedomysleli, ak chcem fotit seba so samospustou tak je taky displej nepouzitelny ci ho uz polozim dakde na stol alebo stativ :-D
super, to sa tesim.
skoda len, ze si musime este pockat na dobre kusky, ze vraj budu predstavene:
AF-S DX Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G ED VR II
AF-S Nikkor 70-200 mm f/2.8G ED VR II
(podla nikonrumors.com)
bLondyn: Copak současná 18-200 nemá VR II??? Já jen že ve všech specifikacích včetně ofic. stránek je to takto uvedené.
neviem, mne je osobne ten dany objektiv dost lahostajny, len citujem, co tvrdia inde..
no asi bude jen nějak opticky vylepšen, i když v tomto rozsahu si myslím už to moc nejde... spíš bych uvítal 70-200/f4,ten Nikonu výrazně chybí
Jozo, povida se leccos ale i kdybych vedel, nesmim ani naznacovat. ;o)
Poslední věta je perla :-), už se těšíme!
nigi: ta II neznamená VR druhé generace, ale 2. generace objektivu, co chtějí redesignovat na 18-200 netuším, ale 70-200 je předělávaná pouze kvůli FX, kde je opticky slabší.
ad skla. má smysl tady vypisovat co nikonu vše chybí? a okolik je cenou mimo realitu? nemá. kupodivu si na ovládání canona člověk zvykne rychle.
kapsa: právěže, kdybys aspoň něco věděl ;)
serfovat po netu umím rychleji než redakce FA a F-mountu dohromady :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).