Poznamenal bych, že už název tematu Hra o jablko úplně zavádí, neb leitmotivem stejnojměnného slavného filmu Věry Chytilové jsou vztahy mezi mužem a ženou, kdy tím jablkem jsou city a hry s nimi. No a pokud má být hlavním motivem jablko v dubnu, tak skutečně může být akorát zcvrklé, shnilé, nakrájené, nebo v kompotu.
Ale nekritizujme autory. To já jsem se jenom nechal unést při prvním úleku po přečtení nového tématu. To je dobré téma. Neznáte někdo odrůdu jablek s tělovou barvou? Mého těla?
"Já nic o stáří nepravila, mně chutnají ta jablka : D. Panenská červená ti..." -
zobrazit celý komentář
No, ono je to v podstatě jednoduché.
Do fotky jablka prolneš autoportrét, ale jen slabě, aby jablko hrálo hlavní housle.
Ale je čas, tak si můžu nechat narůst vlasy a vousy, pak je ostříhám a vpravím do jablka a zbytek obličeje dobarvim. Konec konců, mohu použít i lehký denní make up :-)
"Vyfotit něco, kde JÁ nejsem to hlavní, je zcela absurdní! Jako proč?..." - zobrazit celý komentář
Vždyť tam máš s tím jablkem neomezený prostor pro kreativitu,třeba jogín a levitující jablko a můžeš zapojit i kocoura ;)
Poznamenal bych, že už název tematu Hra o jablko úplně zavádí, neb leitmotivem stejnojměnného slavného filmu Věry Chytilové jsou vztahy mezi mužem a ženou, kdy tím jablkem jsou city a hry s nimi. No a pokud má být hlavním motivem jablko v dubnu, tak skutečně může být akorát zcvrklé, shnilé, nakrájené, nebo v kompotu.
Ale nekritizujme autory. To já jsem se jenom nechal unést při prvním úleku po přečtení nového tématu. To je dobré téma. Neznáte někdo odrůdu jablek s tělovou barvou? Mého těla?
"Ale nekritizujme autory. To já jsem se jenom nechal unést při prvním úleku..." - zobrazit celý komentář
taková najdeš nejspíš někde na skládce, když začínají hnít. Na druhu celkem nezáleží :D
"taková najdeš nejspíš někde na skládce, když začínají hnít. Na druhu celkem..." - zobrazit celý komentář
Ty zlý!
"Ale nekritizujme autory. To já jsem se jenom nechal unést při prvním úleku..." - zobrazit celý komentář
Granny smith ..možná : D
"Granny smith ..možná : D..." - zobrazit celý komentář
Babička kovářovic? Jakože už věkem zelená? To nebyla nápomocná poznámka! Jakože prej jsem dědek. To sotva!
:-)
"Babička kovářovic? Jakože už věkem zelená? To nebyla nápomocná poznámka!..." - zobrazit celý komentář
Já nic o stáří nepravila, mně chutnají ta jablka : D. Panenská červená ti taky asi nepůjdou pod nos, tak pak jedině kožeňáky ; D
Zdravím všechny,
Nové TD je již připravené: www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/412/
Výsledky starého TD jsou zapsané.
Přeji hezký zbytek týdne.
Adam
"Já nic o stáří nepravila, mně chutnají ta jablka : D. Panenská červená ti..." - zobrazit celý komentář
No, ono je to v podstatě jednoduché.
Do fotky jablka prolneš autoportrét, ale jen slabě, aby jablko hrálo hlavní housle.
Ale je čas, tak si můžu nechat narůst vlasy a vousy, pak je ostříhám a vpravím do jablka a zbytek obličeje dobarvim. Konec konců, mohu použít i lehký denní make up :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).