Ne ne! Já jsem si řekl dřív! Už v pátek v 16:33 jsem to jemně naznačil slovy: “… zdaleka nejlepší fotku má Eff :-)”. Nekomplikuj to. Přece se nebudeme hádat :-)
"Nemáš úplně pravdu. Sourozenecká láska je naprosto v souladu se zadáním...." -
zobrazit celý komentář
Nemůžu s tebou souhlasit. Podle mě většina fotografií zadání neplní. Nemyslím, že fotografie traktoru, odhrnujícího sníh, nebo hrajících si dětí (u kterých si ani nemyslím, že by šlo o sourozence), vyjadřuje fotograficky nějakou lásku. Podle mě by fotografie měla hovořit sama za sebe a to i k těm, co nevědí o nějaké soutěži, nebo zadání. Takhle si je jen uměle idealizujete a vnucujete jim "příběhy", které samy nevyjadřují. Já třeba vidím jen traktor a maximálně si představím onoho traktoristu, kterej je pěkně nas...štvanej, že musel brzo vstávat, aby zase uklidil ten marast, než si zas budou lidi stěžovat . Podle tvé teorie tak můžu cvaknout židli, na které sedím a splním tak zadání, protože ji mám rád. O provedení jednotlivých fotografií nemluvě
Jak vyjadřuje lásku (hrozná) fotka chlápka u hromádky sněhu, s odcházející slečnou v pozadí, co k němu nejspíš ani nepatří, nebo srnka čučící skrz plot? ...ano, u fotky dvou lidí na výletě se dá asi předpokládat, že kdyby se nesnášeli, asi na tu tůru společně nevyrazí, přesto ani tady zadání nevidím. Přijde jenom mě, že účel fotosoutěží dávno vymizel a jde jen o to, zase si chvilku pokecat ?
"Jasně. Ale jak jsem psal už casablance, zkus trochu abstrahovat :-)..." -
zobrazit celý komentář
Jediné, co se poslední dobou dá (nejen) ze soutěží abstrahovat, je stále se snižující ůroveň a jakákoli snaha, vyplývající z neustálého poplácávání a vzájemného bezduchého chválení čehokoli :-(
"Jediné, co se poslední dobou dá (nejen) ze soutěží abstrahovat, je stále se..." -
zobrazit celý komentář
Ale no jó, kvalita fotek nic moc a cosi jako nepřibližování se zadání je fakt. Hrozný je, že se to týká celého FA! Všichni jsme kamarádi a chválíme a chválíme.
1.místo Eff- Co miluji nejvíce - 11.bodů
2.místo MSD- Chtít jít pít - 10 bodů
3.místo Petr52- Sourozenecká láska - 7 bodů
-------------------------------------------------
4.místo Marie - Sněhohrátky - 6 bodů
5.místo Marie - Sněhohrátky ..2 - 4 body
6.místo Tomava - Nezmrzne - 3 body
7.místo KIV - Taky tě miluju. - 1 bod
Ostatní bez bodu.
Z mého pohledu mě mrzela malá účast. Proto chci poděkovat všem účastníkům.
Blahopřeji k vítězství Eff a MSD k druhému místu.
Malým pozitivem bylo, že hodnotili všichni.
Blahopřeji Eff k vítězství!
Držím jí palce k vymýšlení nového téma. Já bych nevěděl, jaké téma určit, aby zaujalo více autorů.
Samozřejmě blahopřeji také Petrovi52 a oceňuji všechny ostatní za účast v tématu, které nebylo vůbec lehké.
Gratuluji Eff k zaslouženému vítězství, a všem třem co se umístili na předních místech, a dík všem co dodali do TD fotografie, a těším se na další téma.
Ne ne! Já jsem si řekl dřív! Už v pátek v 16:33 jsem to jemně naznačil slovy: “… zdaleka nejlepší fotku má Eff :-)”. Nekomplikuj to. Přece se nebudeme hádat :-)
"Nemáš úplně pravdu. Sourozenecká láska je naprosto v souladu se zadáním...." - zobrazit celý komentář
Nemůžu s tebou souhlasit. Podle mě většina fotografií zadání neplní. Nemyslím, že fotografie traktoru, odhrnujícího sníh, nebo hrajících si dětí (u kterých si ani nemyslím, že by šlo o sourozence), vyjadřuje fotograficky nějakou lásku. Podle mě by fotografie měla hovořit sama za sebe a to i k těm, co nevědí o nějaké soutěži, nebo zadání. Takhle si je jen uměle idealizujete a vnucujete jim "příběhy", které samy nevyjadřují. Já třeba vidím jen traktor a maximálně si představím onoho traktoristu, kterej je pěkně nas...štvanej, že musel brzo vstávat, aby zase uklidil ten marast, než si zas budou lidi stěžovat . Podle tvé teorie tak můžu cvaknout židli, na které sedím a splním tak zadání, protože ji mám rád. O provedení jednotlivých fotografií nemluvě
Jasně. Ale jak jsem psal už casablance, zkus trochu abstrahovat :-)
Jak vyjadřuje lásku (hrozná) fotka chlápka u hromádky sněhu, s odcházející slečnou v pozadí, co k němu nejspíš ani nepatří, nebo srnka čučící skrz plot? ...ano, u fotky dvou lidí na výletě se dá asi předpokládat, že kdyby se nesnášeli, asi na tu tůru společně nevyrazí, přesto ani tady zadání nevidím. Přijde jenom mě, že účel fotosoutěží dávno vymizel a jde jen o to, zase si chvilku pokecat ?
"Jasně. Ale jak jsem psal už casablance, zkus trochu abstrahovat :-)..." - zobrazit celý komentář
Jediné, co se poslední dobou dá (nejen) ze soutěží abstrahovat, je stále se snižující ůroveň a jakákoli snaha, vyplývající z neustálého poplácávání a vzájemného bezduchého chválení čehokoli :-(
"Jediné, co se poslední dobou dá (nejen) ze soutěží abstrahovat, je stále se..." - zobrazit celý komentář
Ale no jó, kvalita fotek nic moc a cosi jako nepřibližování se zadání je fakt. Hrozný je, že se to týká celého FA! Všichni jsme kamarádi a chválíme a chválíme.
Přeji hezký den.
Vyhodnocení TD :
1.místo Eff- Co miluji nejvíce - 11.bodů
2.místo MSD- Chtít jít pít - 10 bodů
3.místo Petr52- Sourozenecká láska - 7 bodů
-------------------------------------------------
4.místo Marie - Sněhohrátky - 6 bodů
5.místo Marie - Sněhohrátky ..2 - 4 body
6.místo Tomava - Nezmrzne - 3 body
7.místo KIV - Taky tě miluju. - 1 bod
Ostatní bez bodu.
Z mého pohledu mě mrzela malá účast. Proto chci poděkovat všem účastníkům.
Blahopřeji k vítězství Eff a MSD k druhému místu.
Malým pozitivem bylo, že hodnotili všichni.
Blahopřeji Eff k vítězství!
Držím jí palce k vymýšlení nového téma. Já bych nevěděl, jaké téma určit, aby zaujalo více autorů.
Samozřejmě blahopřeji také Petrovi52 a oceňuji všechny ostatní za účast v tématu, které nebylo vůbec lehké.
"Nemůžu s tebou souhlasit. Podle mě většina fotografií zadání neplní...." - zobrazit celý komentář
Milý drahý bývalý fotografe, napadlo tě třeba někdy že příklady táhnou?
Gratuluji Eff k zaslouženému vítězství, a všem třem co se umístili na předních místech, a dík všem co dodali do TD fotografie, a těším se na další téma.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).