-
Diskuse ke galeriím |
31
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Ahoj, též gratuluji vítězi Petru52 a jeho Šprýmařům. Byl to i můj favorit. Též ostatním na bedně a všem dalším, kteří se účastnili. Dík Lence za téma a práci okolo. Nezbývá než se těšít na další - únorové, které vymyslí vítěz. Jaké bude?
Blahopřeji dpryl a KIV za umístnění na bedně a děkuji všem , kteří se zúčastnili.
Blahopřeji Petrovi52 a bednařům vůbec! Vlastně blahopřeji všem, kteří se zúčastnili, byť třeba i s neplatným obrázkem :-)
"Blahopřeji Petrovi52 a bednařům vůbec! Vlastně blahopřeji všem, kteří se..." - zobrazit celý komentář
Tobě se Mirku hojí rány hodně dlouho, že?:-)
Podle profilů nevím, zda autoři, či autorky vložili svoje fotky bez data pořízení. Fotky ostatních si asi ani neprohlédli, natož aby napsali komentář. O konečném bodování nemluvě. Tak ti si zaslouží stejně blahopřání jako Ti, co splnili myšlenku a pravidla TD?????
No u mě teda ne!
Nezapomeň, že pokud bude takových víc, tak už přestaneš vyčnívat. ;-)
Vašek
Gratuluji vítězům a těším se na nové téma.
"Tobě se Mirku hojí rány hodně dlouho, že?:-) Podle profilů nevím, zda..." - zobrazit celý komentář
Vašku,
ono je to možná tím, že v internetové komunikaci jsme omezeni na slova, nevidíme výraz, gestikulaci a tak. Ať napíšu cokoli, vidíš v tom projev mojí ublíženosti. Tak to není! Jistě si pamatuješ, že jsem od začátku zdůrazňoval, že jsi to rozhodl spravedlivě podle pravidel. Zlobil jsem se na sebe, ale už dávno jsem si odpustil. Jsem rád, že pinktlich hlídáš dodržování pravidel. Je to potřebné a někdo to dělat musí. Jsem rád, že ses toho ujal!
V tomto TD jsem nijak nezkoumal, zda tam je někdo s neplatnou fotkou, ale mám dojem, že jsem to tam v některém komentáři četl. Poznámka k tomu v mém předchozím výše je míněna vážně. Nemyslím, že by chtěl někdo podvádět úmyslně. Spíš si třeba nepřečetl pravidla nebo prostě zapomněl. Znamená to, že ten někdo měl zájem o TD a třeba se příště "polepší".
Začněme, prosím, rok 2025 s čitým štítem a s otevřeným srdcem všem.
Děkuji předem za kladné vyřízení mé žádosti.
S upřímným pozdravem,
Mirek
"Vašku, ono je to možná tím, že v internetové komunikaci jsme omezeni na..." - zobrazit celý komentář
Mirku, právě proto je dobré se vyjadřovat o to pečlivji, aby to bylo dobré pochopeno.
A v každém Tvém komentáři jsi se k tomu stále vracel. Což mi přišlo už skoro dětinské.
No nic. Asi bych to tím tedy uzavřel.
Ať se TD letos daří lépe. :-)
Vašek
"Mirku, právě proto je dobré se vyjadřovat o to pečlivji, aby to bylo dobré..." - zobrazit celý komentář
Zase jsi to udělal.
Stejně se na tebe nezlobím :-)
Hezký den všem,
výsledky TD jsem zanesl do nastavení a připravil jsem nové TD "LÁSKA SE ZIMY NEBOJÍ", které se bude konat ve čtvrtek 6. února.
www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/408
PS: Bodování jsem vypnul.
Děkuji všem za účast a přeji hezký zbytek týdne.
Adam
Gratuluji všem na bedně a vítězi obzvlášť!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).