-
Diskuse ke galeriím |
21
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Nechápu,proč jsi nezapočítal moje hodnocení. Fotka byla pořízena v řádném termínu podle toho,co čtu v pravidlech.
Gratulace vítězům.
Sláva vítězům, čest poraženým :-)
Máme to za sebou. Jaké bude další téma?
"Nechápu,proč jsi nezapočítal moje hodnocení. Fotka byla pořízena v řádném..." - zobrazit celý komentář
Vašek/Festa je krutý, leč spravedlivý!
Tvoje fotka ukazuje jako čas pořízení prosinec 2022, což není pořízení po době vyhlášení daného TD. Mně neuznal fotku z roku 2017:-)
"Nechápu,proč jsi nezapočítal moje hodnocení. Fotka byla pořízena v řádném..." - zobrazit celý komentář
Tvoje hodnocení jsem nezapočítal, protože jsi vložila jednu fotografií, která neodpovídá pravidlům. Stejně jako Jarda. Tím pádem jsem Ti nepočítal body, ale ani jsi podle mě, neměla právo bodovat, protože jsi byla z TD vyřazena.
MSD vložil dvě fotky. Z toho jednu neplatnou, protože exif ukazoval rok 2017. Druhá fotka byla v pořádku, tak bodovat mohl.
Chybu udělali i Ti, kteří fotkám udělili zbytečně body.
Nikde jsem nenašel důvod, proč dělat nějakou výjimku. Už nejsme ve školce. :-)
Vašek
"Vašek/Festa je krutý, leč spravedlivý! Tvoje fotka ukazuje jako čas..." - zobrazit celý komentář
Já bych Mirku řekl, že jen spravedlivý.
Pokud někdo vědomě,či nevědomě poruší pravidla, musí počítat i s následky.
Ale pokud jsem se snažil TD udělat podle pravidel, tak jsem krutý.
Ale omlouvat se nebudu, pokud jsem neudělal chybu.
A to jsem doufám neudělal.
Vašek
"Já bych Mirku řekl, že jen spravedlivý. Pokud někdo vědomě,či nevědomě..." - zobrazit celý komentář
Vašku nedurdi se :-) Tvůj postup byl spravedlivý! Neumím si představit, že by si hodnotitel pořizoval prográmek pro zobrazení rozšířeného exifu a lustroval každou fotku. To by opravdu nikdo nechtěl vyhrát! A oceňuji i rychlost vyhodnocení! Patří ti dík. A myslím to vážně. Upřímně!
Mirek
Se sedmi body bych byl na třetím místě na bedně. Byl bych se býval zapsal do historie :-)))
"Vašku nedurdi se :-) Tvůj postup byl spravedlivý! Neumím si představit, že..." - zobrazit celý komentář
Já jsem Mirku v pohodě. Očekával jsem nějakou odezvu.
Kdyby jsi nedělal vylomeniny, tak jsi měl slušné bodování fotky :-)
A i kdyby byl v programu správný datum, tak beru ten, co je u fotky na FA.
Mrzí mě ale, že ani jednou za rok nedošlo ke 100% bodování.
Měj se a dík za upřímnost.
Vašek
"Vašek/Festa je krutý, leč spravedlivý! Tvoje fotka ukazuje jako čas..." - zobrazit celý komentář
Ale já to opravdu fotila na poslední chvíli v den soutěže,tedy 5.12.2024,jenže jsem vzala ze skříně starý Standův Nikon a vůbec mě nenapadlo hledět jaké je tam datum. Omlouvám se všem a je mi líto,že se to tím tak zamotalo.Rozhodně bych to nedala schválně. Kdybych chtěla sáhnout do starých fotek,vybrala bych určitě jinou na dané téma.
Gratuluji vítězce TD o Alkoholu a ostatním pěkně umístěným... opět jsme se pobavili a potěšili fotkami zajímavými a neobvyklými, díky Festovi za téma a vyhodnocení a nezbývá než se těšít na nové lednové...jaké asi bude?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).