-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Peknej clanek a hlavne paradni fotky. Budu drzet palce i do budoucna. Ahoj a dobre svetlo.
Michal
Fotím profesionálně,sice jinou tematiku, ale fotky se mi moc líbí, přeji další krásné záběry a mimochodem, ten detail hlavy kormorána je skvělý. Zdraví Jiří Milfait.
Petře, pěkný a něco mi to velmi připomíná, bahno za nehty z Cano Negro budu ještě několik měsíců.
A jen tak mimochodem, co Agamia agami :-)
Ondra / NaturePhoto.cz
Skvělé snímky výjimečného fotografa přírody..
Přeji ti mnoho dalších expedic i foteček!
Zdeněk (dady)
Ondra : Byli jsme na dvou lokalitách výskytu, ale nic :-( To bude oříšek ... Dvě výpravy to nespraví ... navíc nechodí na volné prostranství, takže to je další opruz. Ale jednou to vyjde, já to cítím v kostech. :-)
Fotky jsou krásné, text poutavý - škoda, že je v něm poměrně dost jazykových vad na kráse. Možná by nebylo od věci ho příště nechat před zveřejněním prohlédnout nějakému korektorovi, zbytečně to shazuje jeho úroveň. Hodně úspěchů do dalšího focení
Dana
Paradní vyprávění, super fotky ale jistě ještě větší zážitek a ten nejvíce asi závidím.Ahojh Karel
Petře paráda,krásný fotky a poutavý příběh(i když už jsem ho slyšel jednou o víkendu na Moravě,ale s chutí jsem si ho přečetl ještě jednou).:)
Ps:co broďáky už jsi je pořádně slepil?Mě už konečně vyschli i zevnitř :D Jirka
Petře až po přečtení Vašeho článku si člověk uvědomí, co se skrývá za těmi nádhernými fotkami,které nám tu servírujete.Až mi začíná chybět 8 ve stupnici.Díky za fotky i za to počtení.
Hodně dobrého světla, málo bahna a příliv vždy jen do rozumné výšky :o))
Aleš H.
vyborne...paradne dokumentacne fotky lumira...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).