Podruhé v Belize aneb jak se fotí poloochočená zvířata

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    03.04.2008 08:08

Peknej clanek a hlavne paradni fotky. Budu drzet palce i do budoucna. Ahoj a dobre svetlo.
    Michal

• jmilfait
    jmilfait
    03.04.2008 08:54

Fotím profesionálně,sice jinou tematiku, ale fotky se mi moc líbí, přeji další krásné záběry a mimochodem, ten detail hlavy kormorána je skvělý. Zdraví Jiří Milfait.

• Ondřej Prosický
    Ondřej Prosický
    03.04.2008 09:28

Petře, pěkný a něco mi to velmi připomíná, bahno za nehty z Cano Negro budu ještě několik měsíců.
    A jen tak mimochodem, co Agamia agami :-)
    Ondra / NaturePhoto.cz

• Zdeněk Ondrášek
    Zdeněk Ondrášek
    03.04.2008 09:31

Skvělé snímky výjimečného fotografa přírody..
    Přeji ti mnoho dalších expedic i foteček!
    Zdeněk (dady)

• Petr Bambousek SulaSula.com
    Petr Bambousek SulaSula.com
    03.04.2008 09:32

Ondra : Byli jsme na dvou lokalitách výskytu, ale nic :-( To bude oříšek ... Dvě výpravy to nespraví ... navíc nechodí na volné prostranství, takže to je další opruz. Ale jednou to vyjde, já to cítím v kostech. :-)

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    03.04.2008 09:54

Fotky jsou krásné, text poutavý - škoda, že je v něm poměrně dost jazykových vad na kráse. Možná by nebylo od věci ho příště nechat před zveřejněním prohlédnout nějakému korektorovi, zbytečně to shazuje jeho úroveň. Hodně úspěchů do dalšího focení
    Dana

• Karel a Jan www.photobartik.com
    Karel a Jan www.photobartik.com
    03.04.2008 11:46

Paradní vyprávění, super fotky ale jistě ještě větší zážitek a ten nejvíce asi závidím.Ahojh Karel

• Jiří Zajíc www.vietnamtravel.cz
    Jiří Zajíc www.vietnamtravel.cz
    03.04.2008 14:43

Petře paráda,krásný fotky a poutavý příběh(i když už jsem ho slyšel jednou o víkendu na Moravě,ale s chutí jsem si ho přečetl ještě jednou).:)
    Ps:co broďáky už jsi je pořádně slepil?Mě už konečně vyschli i zevnitř :D Jirka

• Aleš Havlásek www.havlaskovi.cz
    Aleš Havlásek www.havlaskovi.cz
    03.04.2008 14:43

Petře až po přečtení Vašeho článku si člověk uvědomí, co se skrývá za těmi nádhernými fotkami,které nám tu servírujete.Až mi začíná chybět 8 ve stupnici.Díky za fotky i za to počtení.
    Hodně dobrého světla, málo bahna a příliv vždy jen do rozumné výšky :o))
    Aleš H.

• Pali TRPAS Hradiský
    Pali TRPAS Hradiský
    03.04.2008 16:25

vyborne...paradne dokumentacne fotky lumira...

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse