• David Karas
    David Karas
    06.03.2008 22:17

Mě docela chybí ukázka šumu při vysokém ISO proti lampě jako je u většiny ostatních DSLR. Tahle scena je dost světlá a tam není ten šum tolik vidět. Ale určitě je na super urovni. Srovnání D3 a 1Ss mi nepříde tak objektivní kvůli rozlišení čipu, lepší by bylo srovnávat s 1D.

• cc355
    cc355
    07.03.2008 00:19

Michal: To by bylo super. Omara Gora by zajímaly portréty a já bych se přimluvil za fotku makra...pokud možno s objektivem 105 VR.:-)) Asi bych toho chtěl hodně..:-)

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    07.03.2008 09:11

David: Srovnani s 1D Mark III. bude urcite taky hodne zajimave - je to taky spickovy aparat, laboratorni vysledky tohoto aparatu ale bohuzel zatim nemam k dispozici.

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    07.03.2008 09:22

Vojtech: 105/2,8 VR patri v soucasne dobe k vubec nejkvalitnejsim makroobjektivum, bohuzel ho ale nemam k dispozici. Muzu ti ale poslat foto se Sigmou 150/2,8 ....

• cc355
    cc355
    07.03.2008 12:24

Michal: Moc děkuji, kontaktní adresu jsem poslal na email..:-)

• Jan Brok
    Jan Brok
    11.03.2008 17:28

Opět jedna vydařená FF zrcadlovka která dává Canonům na frak .-) Počkejme si však ještě na to s čím přijde Sony. Br*

• VV 1
    VV 1
    12.03.2008 09:57

http://youtube.com/watch?v=a_Yf3MlqpVw

Michale mel by jsi delat i takove "testy", treba s Canonem :)
    muzu dodat, mam 40D a s chuti bych s ni....

• Zbyněk Buřival
    Zbyněk Buřival
    17.03.2008 09:07

Řečičky že jedině Canon nebo jedině Nikon jsou o ničem. Pro mě je to pracovní nástroj a jestli druhovýrobce vyrobí lepší skla jak originál tak sem s nima. Nikon D3 je suprová mašina, i když se obávám že s cenou to trochu přestřelili (uvidíme za kolik bude nástupce 5D). Jak už bylo zmíněno - spíš by bylo zajímavé praktické použití a srovnání s hlavními konkurenty. Ve chvíli kdy je D3 super, ale taky 3x dražší než D300, E3 nebo 5D tak mě zajímá jestli za 3x víc peněz dostanu taky odpovídající nárůst kvality a výkonu.

• Petr Beranek 1
    Petr Beranek 1
    19.03.2008 14:03

Canon 5D neni konkurence Nikonu D3, ale je minimalne o tridu nize (je to asi jako srovnavat D80 a D300). Canon 5D ma jedinou vyhodu - je to fullframe. V ostatnich vlastnostech (napr. rychlost) je znacne pozadu za konkurenci.

Olympus E3 je take konkurenci k D300 (na vic se s tim pidisnimacem Olympus ani nezmuze)

Jedina konkurence Nikonu D3 je Canon EOS D a Ds, pricemz Nikon spojuje vyhody Dcka Dska do jednoho aparatu.

• Michal Madera
    Michal Madera
    20.03.2008 21:05

"Dále zde můžeme aktivovat samospoušť, předsklopení zrcadla a režim živého náhledu. Tady bohužel Nikon převzal předchozí, často kritizované provedení, které neumožňuje vzájemnou kombinaci těchto funkcí."

Tak jsem si opet cetl v navodu a prijde mi, ze nektere z techto funkci jde kombinovat naprosto bez problemu. Rekl bych, ze skoro vsechny.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse