-
Dotazy a připomínky |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Mozno by to chcelo trochu viac mimolabakovych testov, ale inak prijemny clanok. Hmm, Michal, co si myslis o tom cisteni cipu?
pocul som, ze majitelia 400D sa stazovali, ze ciste nepracuje tak skvelo ako by ocakavali. Pre zaujimavost uvediem, ze najprofi cistenie v Londyne ake sa da zohnat je 25 za akykolvek maly a 50 libier za FF senzor. Ale cistia naozaj skvele :)
J
Jozef: S tim cistenim je to tezky, vetsina uzivatelu ho vyzaduje ale jsou i odpurci, takze je to jako vetsina veci dost individualni zalezitost. Ja osobne nerikam tak ani tak, oba nazory maji cosi do sebe. Do clanku jsem to dal ale proto, ze priznivci vyrazne prevazuji.
z vlastnej skusenosti poviem, ze mne fukaci balonik staci... tazko povedat, na druhej strane mam pocit, ze pri tak drahom stroji to uz mohli nejak vymakat :)
a co napriklad to, ze lcd uz nema priesvitnu plastovu krytku? jeho sklo je ako na hodinkach neposkriabatelne alebo ako?
Jozef: Souhlas, ja si taky vystacim i bez toho, nicmene jak rikas - kdyz uz to existuje, tak to tam byt mohlo. S tim krytem je to taky tezky - na jednu stranu je to dobra vec ale na druhou se taky obcas stane, ze se ti dostane nejakej sajrajt mezi krytku a samotny LCD a podres to i tak .... ;o)
bLondyn: Folie pres displej za £3.50 to resi docela obstojne.
Jen pro zajimavost, kde si nechavas cistit senzor?
Nejak to nebere znak pro libru, takze za 3.50.
Michal: O tech foliich jsem slysel, nevidel jsi to nahodou i v nejakem ceskem obchode? Jinak nevim jak Jozef ale ja cip cistil jen jednou a to v ramci cisteni zdarma v servisu ....
Kapsa: Bohuzel ne, ale ani jsem se po ni nedival. Ale sehnat by se dat mela, kdyz ne urcena na fotak, tak treba na Nintendo..
Ztratil jsem plastovou krytku na D7D a nemohl jsem ji sehnat. Tak jsem si za stovku koupil fólii. Mám ji na displeji dva roky a funguje perfektně. Je statická, takže se nelepí a můžu ji kdykoli sundat a dát novou. Ještě jsem to neudělal. Je k dostání v každém fotokrámě na webu.
cistenie som si iba raz nechal robit tu:
http://www.fixationuk.com
vysvetlili mi, ze novinarom a podobne to preplaca zamestnavatel, takze si uctuju hodne. fotak mi vratili zabaleny z priesvitnom igelite hermeticky uzavrety - prislo mi to drsne, nieco v zmysle, ze rucime za cistotu pokial ten sacok neotvorite :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).