Téma dne "KRUHY, SPIRÁLY"- čtvrtek 3.8.

• MaTal
    MaTal
    08.08.2023 10:58
    Reaguje na Adam Švarc 12.07.2023 13:38:

"Hezký den všem fotografům, přikládám pravidla pro následující TD "KRUHY,..." - zobrazit celý komentář

Zdravím všechny a děkuji za bodíky k TD, ale k tématu výše. Anonymní nebo neanonymní. Dneska „ajťáci“ umí vše bez problémů, takže fotka může být bez autora a komentáře pod ní mohou běžet těch pár dní jako doposud, ovšem s výjimkou reakcí autora, což je nyní také velmi zajímavé. Někteří reagují na každé hodnocení, někteří ani na to, kde je nějaký pokus o konverzaci. Uveřejněné komentáře k anonymní fotce by byly jistě zajímavé a asi by jich nebylo tolik. Kdy ale odtajnit autora? Např. 5. den po vložení, kdy se začnou psát body, nebo až po napsání bodů? Určitě má vše pro někoho výhody jedny a pro druhého zase úplně jiné. Je to téma k diskusi. Co bych však uvítala, by bylo, kdyby se body přidělovaly jen v jeden den, např. 5. den po vložení fotek, mezičas na „přemýšlení“, která 3, která 2, která 1, případně žádné body nedám. Že v této soutěži nejde ani o postup do šaten, jak se říká ve sportovním žargonu, tak to tak nevnímám. A pokud si někdo myslí, že dvouměsíční soutěž je anonymní, tak se plete. Již jsem redakci upozorňovala na to, že pokud někoho „sleduji“ a pošle fotku do této soutěže, tak se mně objeví na Můj feed 1 a nová fotka. Takže krásné gladioly, vím, od koho jste. Nerada bych, aby to bylo chápáno jako návod, jak v této soutěži obcházet už tak tenká pravidla – viz minulá soutěž, ale aby se s tím něco konečně udělalo. Mahulena
    PS Gratuluji k Marimoně, k její fotce, jsem ráda, že uspěla fotka, která se i mně líbila

• E.B.E
    E.B.E
    08.08.2023 11:33
    Reaguje na Festa 08.08.2023 10:31:

"Jestli sis všiml, tak je tu řeč o tom, že bylo TD vyhlášeno jako anonymní...." - zobrazit celý komentář

Jestli sis všiml, reagoval jsem na to vaše "pobavení se". A to nějak nevidím. U většiny fotek max pár slov, většinou i netýkajících se fotografie. Pobavením bych pro fotografa viděl především vytváření oné soutěžní fotky. Ale většinou jde o rychlocvaky, soutěže se týkajících maximálně okrajově (například úhlopříčku najdeš pokaždé, přestože není hlavním cílem) Diskuse o nich chybí, tak je nakonec jedno, jestli si komentáře přečteš později, nebo hned. Pokud bych se chtěl bavit diskusemi , neměl by být problém kdykoli kdekoli. Tj i mimo soutěž. Což ale nikoho nezajímá. Jediná zábava mi tu pak přijde závěr. Vyhlášení, případně dohadování o způsobu, pravidlech. Tam se často "pobavím" i já :-)

• Jinka
    Jinka
    08.08.2023 13:19
    Reaguje na Adam Švarc 12.07.2023 13:38:

"Hezký den všem fotografům, přikládám pravidla pro následující TD "KRUHY,..." - zobrazit celý komentář

Dobrý den, všem děkuji za účast v TD „Kruhy, spirály“.
    Výsledky:
    Celkem se zúčastnilo 26 autorů, kteří vložili 49 fotografií, z toho 48 fotografií dle pravidel soutěže TD, 1 snímek autora nesplňoval pravidla soutěže TD a byl autorem smazán. Hodnotilo 23 soutěžících.
    Umístění:
    1. místo Marimona/TD OOO 19 bodů
    MaTal/kruhy_kola-SPIRÁLY 19 bodů
    2. místo Petr52/Kolo kam se podíváš 15 bodů
    3. místo Míla Vildová/Energie 11 bodů
    Drapka/Manometr 11 bodů
    4. místo Rumovník Pravý/Ulita 10 bodů
    5. místo Páleníček/--a trůbu němátě?? 8 bodů
    6. místo Tomava/Souboj 7 bodů
    7. místo Tomava/Super úplněk (jsem nevyfotil) 5 bodů
    Drapka/Pružinka 5 bodů
    Jinka/Kočárky – kola a spirálky 5 bodů
    8. místo KáStefi/Kruhy, kruhy 4 body
    9. místo MaTal/kola-KRUHY-spirály 3 body
    Tomava/Provaznictví 3 body
    Festa/Tři 3 body
    10. místo Drapka/Slámky 2 body
    Casablanca/Z nouze ctnost 2 body
    11. místo Casablanca/Quartz 1 bod
    Stanislav Hořínek/Plumlovská spirála 1 bod
    MaTal/KOLA-kruhy-spirály 1 bod
    Festa/Auti 1 bod
    KIV/Věnečky 1 bod
    Cimlerová/Psí víno 1 bod

Vyhrávají tedy rovnou dva soutěžící – Marimona a MaTal, gratuluji!! Doufám, že je vše správně. Nyní už je na vítězkách určit nové TD. Zároveň gratuluji všem dalším soutěžícím a děkuji za hojnou účast a zajímavé fotografie. Všem vše krásné, nejen v TD. Zároveň děkuji MaTal za poskytnutou pomoc.
    Jindra :)

• Petr52
    Petr52
    08.08.2023 14:07

Blahopřeji Marimoně a MaTal k vítězství, Míle k bronzové a všem účastníkům k odvaze to zkusit a něco vymyslet.

• Petr52
    Petr52
    08.08.2023 14:13
    Reaguje na E.B.E 08.08.2023 11:33:

"Jestli sis všiml, reagoval jsem na to vaše "pobavení se". A to nějak..." - zobrazit celý komentář

Na konkurenčním webu je heslo soutěžní galerie : "Nemluv a ukaž se". To přesně sedí na tebe. Přestaň kecat a ukaž nám to všem neumětelům.

• KIV
    KIV
    08.08.2023 15:01

Gratulace Marimoně i MaTal, dík všem za účast.
    A prosím, nechte to TD na pokoji co se týče vylepšení pravidel, pokud chcete něco nového a něco jinak, vymyslete to...

• MaTal
    MaTal
    08.08.2023 15:02

Petře, na bronzovou drapku jsi zapomněl?, Mahulena a dík!

• Tomava
    Tomava
    08.08.2023 16:17

Gratuluji Ivaně a Mahuleně k vítězství a Petrovi, Míle a Monice k umístění na stupních vítězů. A jako obvykle jsem zvědavý, co vymyslí Ivana Mahulena na příští TD. Musím ještě vyzdvihnout rychlé vyhodnocení, fotografií byla spousta a účastníků též. Takže díky, Jindro. Tomáš

• Rumovník Pravý
    Rumovník Pravý
    08.08.2023 17:07
    Reaguje na E.B.E 08.08.2023 11:33:

"Jestli sis všiml, reagoval jsem na to vaše "pobavení se". A to nějak..." - zobrazit celý komentář

zbožňuju samozvané internetové arbitry. Většinou zakomplexovaní jedinci s panickou hrůzou, že by jim případná ukázka jejich umění mohla rozfoukat pečlivě načechraná pírka

• Jinka
    Jinka
    08.08.2023 17:55
    Reaguje na Tomava 08.08.2023 16:17:

"Gratuluji Ivaně a Mahuleně k vítězství a Petrovi, Míle a Monice k umístění..." - zobrazit celý komentář

Děkuji, hodně mi pomohla podpora od Mahuleny, takže ji ještě jednou děkuji . Hezký večer Jindra

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse