-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
Krásné fotky :-) Gratuluji vítězům :-)
Moc za sebe děkuji a gratuluji všem :)
Děkuji všem za ocenění svého snímku a velká gratulace ostatním vítězům.
Parádní podívaná ! Gratulace všem :-)
Řekl bych, že vyhrála taková ta klasika.
Nemám nic proti precizní fotografii, ale č.5 je pro mě víc. :-)
Je mi jasný, že hodnotí profík, ale .....
Takových fotek je tu plno.
Možná jsem to jen nepochopil.
Přes to přeji všem hodnoceným.
Vašek
"Řekl bych, že vyhrála taková ta klasika. Nemám nic proti precizní..." - zobrazit celý komentář
Možná, že jsi nečetl propozice. Fotografie hodnotili všichni kolegové a ne nějaký profík. Takže o vítězství a pořadí na dalších místech rozhodovali všichni. Jinak ti tvůj názor neberu, Každému se líbí něco jiného a každý svůj názor vyjádřil v hodnocení, ty v diskuzi.
"Řekl bych, že vyhrála taková ta klasika. Nemám nic proti precizní..." - zobrazit celý komentář
Nehodnotil profik, ale souhlas aspon je videt ten mainstreamovy jednoduchy vkus. Neminim to hanlive, ale to je realita. Vice si vazim prave hodnoceni v soutezi, ktere vyhodnocuje pan Varga atd.
"Možná, že jsi nečetl propozice. Fotografie hodnotili všichni kolegové a ne..." - zobrazit celý komentář
Tak za to se Petře omlouvám, asi jsem se řádně přehlédl.
Hlavní je, že ti to nevzalo vítr z plachet a bereš to sportovně. :-)
Měj se. Vašek
"Tak za to se Petře omlouvám, asi jsem se řádně přehlédl. Hlavní je, že ti..." - zobrazit celý komentář
Omluva přijata.
...a Monty klasicky soutěží pořád s jednou fotkou... :-) https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/429551/?page=18d21deeae66356fbddb2107b8b0d3a2 ...kolik je už fotce ...patnáct let ? :-D Člověk by čekal, že už ti to bude trapný, a ono pořád nic. Dokonce sis za ty léta pořád nestihl dočíst pravidla, ačkoli ti to mnozí už vytýkali. Ale proč, když to furt prochází :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).