-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Gratuluji vítězce i ostatním na bedně. Bylo to hezké téma, trochu jsme si..." - zobrazit celý komentář
Děkuji za kontrolní součet a upozornění - chybka se vloudila tím, že jsem v tabulce Tomavovi upřel jeden obrázek, právě ten s bodováním. Dost jsem se divil, že by právě on zapomněl bodovat - tak se mu a Vám všem omlouvám.
Pozn.: - vzhledem k tomu, že mi po třech minutách provozu internetu tento padá, je to adrenalin to rychle sepsat a odeslat - když se něco ()kazí, tak v tom nejhorším čase
Standa
"Děkuji za kontrolní součet a upozornění - chybka se vloudila tím, že jsem v..." - zobrazit celý komentář
Fajn, já to počítám vždycky a mám na to již systém. Ale stejně to bylo s tvým tématem pěkné, dík! K.
Blahopřeji Daně-K a digobrazovi k vítězství a Standovi musím poděkovat za jiné, ale velmi zajímavé téma, které mě vyhnalo z mého pohodlí ven mezi lidi - a nelituji toho. Bylo to velmi poučné a kromě fotografování bylo také nutné se porozhlédnout, kde jaké vodní zařízení máme. Moc se mi to líbilo (škoda že nás bylo málo). Už se těším na nové téma. Tom
Ahoj, děkuji za gratulace - mám z toho opravdu radost. Dovoluji si oznámit, že jsem administrátorovi poslala nové téma, snad se bude líbit a 7. července budeme zvědavě očekávat. S úsměvem - Dana
"Ahoj, děkuji za gratulace - mám z toho opravdu radost. Dovoluji si oznámit,..." - zobrazit celý komentář
Hmmm - SILUETA - to bude zase zajímavé. Je fakt, že pro mne asi pěkně tvrdý oříšek... jelikož jsem nikdy žádnou siluetu nefotila. No, zkusit se má všechno. Díky. :-)
"Ahoj, děkuji za gratulace - mám z toho opravdu radost. Dovoluji si oznámit,..." - zobrazit celý komentář
Ahoj, nechci napomínat, ale k zaslanému tématu má být přiložena i fotka s tématem.
Ta může být i staršího data, jako inspirace. :-)
Vašek
(asi si toho v redakci nevšimli?) :-)) Zdravím redakci. V
"Ahoj, nechci napomínat, ale k zaslanému tématu má být přiložena i fotka s..." - zobrazit celý komentář
Jojoo - obrázek již odputoval, první odeslání mailu s tématem a obrázkem se mi vrátilo, druhý pokus vyšel, ale bez obrázku - je napraveno. Dana
"Jojoo - obrázek již odputoval, první odeslání mailu s tématem a obrázkem se..." - zobrazit celý komentář
Fajn. V :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).