Sony Cyber-shot DSC-T200

• Miroslav Kolčava
    Miroslav Kolčava
    08.10.2007 10:56

No, mě by zajímalo k čemu ta funkce detekce úsměvu je? Když už tam je...

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    Autor
    08.10.2007 17:58

Viz. první třetí až pátá fotka. Chcete vyfotit svého potomka v okamžiku, kdy se usměje? Asi ano. Zapnete foťák v tomto režimu, stisknete spoušť a počkáte až "to cvakne". Až to udělá, máte úsměv jako malovaný.

• Miroslav Kolčava
    Miroslav Kolčava
    08.10.2007 19:53

Hmmm, no nevím... asi bych to nepokládal za klad.... spíš jak jen oblbnout lidi...

• sajbicz
    sajbicz
    08.10.2007 23:15

heh :) strohe konstatovani na prvni strane ze lcd pusobi neostre v dusledku nizkyho poctu pixelu me docela pobavilo, zvlast kdyz fotak nema hledacek a tudiz se pri foceni neustale divame do neostreho lcd :) dal uz sem necet..

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    Autor
    09.10.2007 07:11

2MK: jsem denně s desítkami studentů a jejich rodiči. To je kupní potenciál - kompakty firmy živí (jo...) a těm se to líbí víc, než hodně. Vlastní zkušenost.
    2sajbicz: jde vždy o to, co na něm je.... Pro přesnost: "občas působí", není totéž, co jen "působí".

ad hledáček: v dnešní době (a může se nám to líbit nebo ne) má hledáček jen pár modelů, takže neustále se omýlající "fakta" internetových diskuzí, že to či ono je k ničemu, špatně, atp. jsou bez srovnání k ničemu.

• JH 1
    JH 1
    14.10.2007 17:54

:D detekce úsměvu!!!, já se zvencnu

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse