To je jednoduché...na zahradě upadneš...na krku máš S5IS...a násada od nevhodně položeného krumpáče se ti zabodne do objektivu...a projde až na čip...Tomu se říká makro od 0cm.
jak využiju video se stereozvukem, když ani ten samotnej mikrofonek tam určitě nestojí za nic? doufám, že to aspoň při přehrávání na foťáku má kvalitní 3d zvuk s aspoň pětipásmovym ekvalizérem:-D
omlouvám se za OT, ale občas mě ty "klady" rozesmějou
ad makro - u kompaktu se vždy uvádí vzdálenost od předního členu objektivu...
Možnost cvaknout např. list v protisvětle přímo na čočce není taky k zahození.
Foťák mám zhruba 2 měsíce a mám tyto poznatky:
Velké minus si zaslouží krytka objektivu, která absolutně nedrží. Stačí lehce zavadit a odpadne - hrozí poškrabání objektivu.
Velké plus naopak za videa. V režimu LP můžete na 2GB kartu uložit asi 28 minut záznamu v rozlišení 640x480, a to skutečně ve velmi vysoké kvalitě obrazu a slušným zvukem!
Výrobcům musím dát ještě jedno mínus za to, že kompletní manuál dodává pouze na CD.
"vzhledem k nulové minimální ostřící vzdálenosti si ji však pořídí jen málokdo."
Podľa mňa hlúposť nakoľko makropredsádka sa používa so zoomom a dovoluje ti dostat velke zvacsenie aj vo vacsej vzdialenosti od objektivu.
Nechápu to zaostření od 0 cm. Může mně to někdo vysvětlit ?
JP:
To je jednoduché...na zahradě upadneš...na krku máš S5IS...a násada od nevhodně položeného krumpáče se ti zabodne do objektivu...a projde až na čip...Tomu se říká makro od 0cm.
Koala: tak to fakt koukam :-O
no nevim, ale pan rnechaval umi s takovim makrem kouzla ;o)
jak využiju video se stereozvukem, když ani ten samotnej mikrofonek tam určitě nestojí za nic? doufám, že to aspoň při přehrávání na foťáku má kvalitní 3d zvuk s aspoň pětipásmovym ekvalizérem:-D
omlouvám se za OT, ale občas mě ty "klady" rozesmějou
ad makro - u kompaktu se vždy uvádí vzdálenost od předního členu objektivu...
Možnost cvaknout např. list v protisvětle přímo na čočce není taky k zahození.
Aká rýchla musí byť pametová karta aby som mohol robiť video v plnom rozlíšení?, chcem kupit 8 GB, vďaka za odpoveď, recenzia samozrejme veľmi pekná.
stevo: jakkoli rychla
Foťák mám zhruba 2 měsíce a mám tyto poznatky:
Velké minus si zaslouží krytka objektivu, která absolutně nedrží. Stačí lehce zavadit a odpadne - hrozí poškrabání objektivu.
Velké plus naopak za videa. V režimu LP můžete na 2GB kartu uložit asi 28 minut záznamu v rozlišení 640x480, a to skutečně ve velmi vysoké kvalitě obrazu a slušným zvukem!
Výrobcům musím dát ještě jedno mínus za to, že kompletní manuál dodává pouze na CD.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).