Téma dne "ZMENA / ZMĚNA" čtvrtek 2.1.2020

  • Paveljan
    Paveljan
    07.01.2020 20:01

    I já se přidávám s blahopřáním vítězům a s díky Janě za vyhodnocení. Už se těším na nové téma...

  • Z9
    Z9
    07.01.2020 21:42

    Wow! To mám radost :-))) Díky moc všem, kdo mě "posadili" svými body na vrchol bedny!
    A velké blahopřání Karličce i Atropině, jedete v tom se mnou ...
    Samozřejmě gratulace a poděkování i všem ostatním, kdo "bojovali" a super dík Janě za fofrovní počítání, poprala se s tím statečně a rychle, i když to není její oblíbená disciplína :-)
    A protože jsem "noční pták", hned teď začínám vymýšlet téma příštího TD … zítra ho tu máte. Díky a pěkný večer všem. Zdena

  • KáStefi
    KáStefi
    07.01.2020 22:02

    Srdečná gratulácia víťazom, hlavne Zdene, no a už s napätím očakávam nové TD :), sčitovanie hlasov nie je med lízať, pochvala pre Janu :)

  • Míla Vildová
    Míla Vildová
    08.01.2020 21:46

    Blahopřání Zdeně a dalším v pořadí k vítězství, Janě za rychlé sečtení, Káje za pomoc. Bylo to moc fajn a na nové téma se moc těším.. :)

  • Z9
    Z9
    08.01.2020 22:29

    Dobrý večer, milí fotopřátelé .. včera jsem slíbila nové téma pro TD, které vychází na čtvrtek 6.2.2020. Do redakce jsem ho už poslala, ale vím, že neradi čekáte (každý den dobrý), proto vás nebudu napínat.
    Vybrala jsem téma "Přehlížené" … obyčejné, banální věci, poškozené, zničené, vyhozené, upatlané, zdeformované, umaštěné, špinavé a ztracené, zkrátka takové, které vás ještě nikdy nenapadlo vyfotit (všímáte si, že archiv je slůvkem "NIKDY" jednoduše vyloučen :-)
    Běžně je kolem sebe vídáte, v ulicích města, na venkově, v restauracích, na zastávkách, v práci i doma, na výletech ... Je jedno, jestli budete fotit ztracený rozlámaný deštník, odpadky, vyhozené u popelnic, rozbitou kliku u dveří, zbytky jídla v závodní kuchyni nebo olej, rozlitý na kuchyňské lince, ale zkuste svým objektivem najít jejich specifickou "krásu".
    Díky za trpělivost při hledání a těším se na hromadu přehlížených věcí.

  • Tomava
    Tomava
    09.01.2020 00:02

    Tak to je velmi široké téma, které dává šanci nám všem (tedy zatím se mi to tak jeví, ještě jsem nezačal o ničem přemýšlet). Každopádně děkuji Zdeně za velmi podnětné téma, snad mě něco včas napadne.

  • jana sedlakova
    jana sedlakova
    09.01.2020 07:33

    krásna téma...často prehliadame aj krásne veci. dúfam, že na niečo zaujímavé ,,narazím,,

  • Marie
    Marie
    09.01.2020 18:21

    Gratuluji vítězce - nové téma je prima ( zase máme co řešit ). Je to nové TD, nová Výzva, nová Hra. Kdybys dala Noční pták - také by to nebylo špatné. :-) Díky všem a opět se těším, co vymyslíme, nafotíme, vložíme - s čím a s kým se popereme. :-)

  • Atropina
    Atropina
    10.01.2020 00:18

    Děkuji všem komu se můj snímek líbil a gratuluji Z9 k zaslouženému vítězství. Nové téma dne skýtá opravdu velké možnosti k sebevyjádření a už se na něj moc těším. Tohle téma bde určitě veliká paráda.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse