-
Dotazy a připomínky |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
R.S.: To je fakt... :-)
p.s.: Trošku ma mrzí že Vaše inak krásne fotografie utrpeli na niektorých mistach zlu prepress prípravou - je tam nejaké vertikálne šrafovanie... možno iba chyba sútlače na mojom exemplári.
Ku knižke gratulujem - ste pre mňa veľkým vzorom!
Moc krásná a podnětná kniha,se spoustou praktických a přípravných fotografií a hlavně z našeho prostředí.A za to patří autorovi můj dík,díky Rosťo.Jinak k těm zoom a pevným sklům,matematicky vše sedí,jak psal správně Tomáš,ale praktické testy oprvdu vypadají jinak,jak psal Rosťa.
velice zajímavá upoutávka, předpokládám, že kniha samotná bude špičková...ostatně něco napovídají i komenty zvířátkolovců nademnou...;)..už se těším, až se mi dostane do ruky!
ha! a kniha je venku, já si jí koupim, bral bych ten vor, ten je skvostnej:)...oceňuji, že se zmiňujete i o ekologii a důležitosti zanlostí přírody, jako rybáře mě to opravdu potěšilo....mažu pro ní:))
btw sem nevěděl, že jste z Chomutova pane Stach:))
Tak jdu shánět a už se těším na fajn čtení.
tak jak se tady hovořilo o tom přístřešku, tak to neni pravda, že ho nemají....volal jsem tam a budou ho mít koncem března v lenešicích jestli chcete napíši vám kontakt a domluvte se jak a co....já mám doma už dýl a je fakt ,že kryt je to dobrý....
To Martin: Kontak mi prosím pošli, třeba se něco změnilo. Já jsem do Lenešic posílal mail pár dní po koupení knihy a odpověď zněla jednoznačně. Kryt který byl v katalogu 2006 a v katalogu 2007 už není a nebude. V půlce března se má aktualizovat eshop a tam by pak mohl být podobný.
oki tak tedy je to ....Louny SEMA Louny, Česká 155, tel.: 603385117, sema@cmail.cz....to je ono s ním s espojíte a on vám řekne co a jak..bylo mi řečeno že přijde dodávka těchto přístřešků kolem 15.3 a že než se to vyloží a tad.tak budou k odběru koncem března...je jen na vás jak se domluvíte....
jo mimochodem adresa je http://www.sema.cz/firma.asp
tam najdete číslo i do jiných firem než v lounech
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).