-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Martin Kozák
Koneckonců pan Koritina stál hned vedle pana Kupsy, takže se můžete zeptat i jeho.
Kolik zaplatil Canon? Celou cestu nebo jen to triko? Pokud platí celou cestu, tak chci jet taky, podobný PR článek bych zvládnul vypotit. No a fotky této kvality nafotím mobilem :(
PS: Nepreferovali jste tady před lety, když FA začínal Contaxe, Leicy, CZ, atd. Jak je vidět, kvalita šla zprudka dolů, ale chápu, musíte se uživit.
Kajfik: Michal Kupsa to napsal srozumitelně, ne tak už ty ;)
KM: mobilem? Pošlete, rádi je zde uveřejníme pro srovnání.
zdravím Vás Heleno,
zdá se že to samočištění čipu skutečně funguje. To je potěšující - zřejmě se brzy objeví i u NIkonu.
Méně potěšující je úroveň podstatné části diskutujících - což bohužel vídám dosti často na českých fórech.
Sponzored by Canon 8-)
Nicneříkající článek o fotoaparátu. Jako článek cestovní by to nemuselo být špatné.
Konstruktivní kritika? V podstatě není co kritizovat, protože není řečeno téměř nic konkrétního, jen obecné s prominutím "cancy". To že foťák vydrží ošplouchnutí slanou vodou (do konce dovolené) a že je vhodná jen pro kompaktisty, holky a jako záložní tělo opravdu nejsou moc užitečné informace.
Jinak nic proti 400D nemám i když jsem příznivce jiné značky. Oceňuji snahu podělit se o zážitky a zkušenosti, ale na formě to chce ještě trošku zapracovat. Takže paní/slečno Heleno, nenechte se nejen mojí kritikou odradit, foťte a pište dál. Když vám můj příspěvek něco dá, budu jen rád.
FRANCO - právě jsem přečetl:
"Nutno dodat že výbava zatím dosti převyšuje můj um."
....smekám...
Krasny vecer Petere, vazim si a dekuji za vsechny prispevky, ktere pomohou vylepsit Fotoaparat.cz
Zdravim, nedávno jsem si výběrem těla prošela ono lze jen těžko najít u jakéhokoliv modelu nějaký extra nedostatek, je to spíš o tom co padne do ruky (a na jaky kolečka jsme zvyklí).. Muj názor je, že měla-li byste sebou K10D, D80 (absence čištění snímače) nebo Alphu článek by byl de facto stejný - až na značku stroje...osobně bych uvítal článek delší a zaměřený na vlastní focení v Ománu...(otázka je, co na to Canon... :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).