-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Tohle je budoucnost digitální fotografie a tzv zrcadlo killer ... velikost, váha a kvalita full frame +
No, asi vím přesně co bude na Vánoce pod stromem :-)
"Tohle je budoucnost digitální fotografie a tzv zrcadlo killer ... velikost,..." - zobrazit celý komentář
Jestli něco brzdí Sony v rozletu po technické stránce, je to nabídka a ceny objektivů. V tom se 30 let staré AF systémy zrcadlovek dohánějí pomalu :-)
"Tohle je budoucnost digitální fotografie a tzv zrcadlo killer ... velikost,..." - zobrazit celý komentář
velikost, váha, kvalita.... myslím, že to je ergonomické plus zrcadlovek. Mimochodem: 650g? tolik váží klasická zrcadlovka. Jen se líp drží a ovládá. Ale jinak ne, že proti bezzrcadlovkám něco mám. Dokonce se mi některé dost líbí. Jen ne zrovna sony. A budoucnost? ...trochu jako v dotykových telefonech? Proto spousta lidí hledá stále tlačítkovej a výrobci se k nim začínají vracet? :-)
Zdravím,
tak tak, nedávno jsem si pořídil klasické tlačítkové "véčko", které používám
jako pevnou linku do kapsy - přijmout hovor a zavolat si. A z podobného důvodu
jsem koupil středoformátový dálkoměr na svitkový film... :-)
"Jestli něco brzdí Sony v rozletu po technické stránce, je to nabídka a ceny..." - zobrazit celý komentář
A co NIKON prý se šušká, že taky něco bude a jako majitele D7200 mě to dost zajímá :-)
Pokud nepohne jdu do Sony. Měl jsem v ruce a je to paráda :-)
Objektivy můžeš dát jaký chceš značky pokud hodíš redukci = největší výběr skel všech značek ! Bohužel kvalitní ZEISS jsou dost drahé a ty obyč nic moc v kvalitě.
"Zdravím, tak tak, nedávno jsem si pořídil klasické tlačítkové "véčko",..." - zobrazit celý komentář
Tak nic proti trendům. Jen mě mrzí, že díky nim se "zapomíná" i na nás ostatní. Kteří techniku používáme jinak.Ostatně pod slovem trend jde obvykle o větší zisk výrobců. To si musíme přiznat. K telefonu: Ani jsem tak nemyslel, že mi vadí nové technologie. Naopak. Ale v jiným obalu. Sám používám sice chytrý a tlačítkový, ale notně starý telefon. A při svém povolání, či při sportu, si nedovedu představit nosit tu křehkou,velkou placku s několikahodinovou výdrží. Můj telefon i po letech zvládá týden s deset let starým akumulátorem a má všechno, co dnešní telefony. Jen samozřejmně s obstarožním softem i hardvérem. Ale hlavně tisíckrát spadl na beton, několikrát plaval a stále je v kuse a funguje. Co je důležitý.Díky tlačítkům se dá ovládat poslepu a jednou rukou.Bohužel, dneska si nic obdobnýho v novým provedení nekoupíš . jako u jiné elektroniky :-(
"A co NIKON prý se šušká, že taky něco bude a jako majitele D7200 mě to dost..." - zobrazit celý komentář
Adaptéry na a7 používám dost, ale na spoustu věcí to nativní skla nenahradí...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).