Jak uložím web-stránku v M-Edge?

  • 07.01.2018 19:54
  • KIV
  • 14
  • E.B.E
    E.B.E
    08.01.2018 20:38
    Reaguje na KIV 08.01.2018 20:10:

    "Nevím, Romane, asi jsem dala na to co mi občas naskočí jako rada a..." - zobrazit celý komentář

    Jak myslíš...ale Mrkvosoftí prohlížeče nebyly nikdy moc povedený. Snaží se to teď v Edge dohnat, ale nejsu si jistej, jestli jim to vychází. Každopádně můžeš si jich nainstalovat deset a vyzkoušet. Nehledě na to, že Opera a navazující Firefox jsou světem (i Microsoftem) uznávaný "značky". Nic, co vzniká někde doma na koleně.Vznikla už v rode 92. Dávno před explorerem a na jejím jádře staví všechny ostatní prohlížeče. Ale to byla jen rada

  • jolly
    jolly
    08.01.2018 22:17

    Součástí WIN 10 je stále "starý prohlížeč Internet Explorer",
    pokud si potřebuješ ukládat stránky pro offline prohlížení, používej pro ukládání starý IE místo nového EDGE. A to úplně stejně jak jsi zvyklá, nemusíš nic nového instalovat, tlačítko "soubor" je schované v menu, dostaneš se na něj přes tři kliknutí, rychlejší je použít zkratku Ctrl+S.

  • E.B.E
    E.B.E
    08.01.2018 22:27
    Reaguje na jolly 08.01.2018 22:17:

    "Součástí WIN 10 je stále "starý prohlížeč Internet Explorer", pokud si..." - zobrazit celý komentář

    To už říkala...ale než by používala jeden na to a druhej na tohle...evidentně jí ani jeden nevyhovuje. Na jednu stranu chápu. IE mi nikdy k srdci nepřirostl a EDGE moc neznám. Zatím nenadchl

  • KIV
    KIV
    Autor
    09.01.2018 00:19

    No, jak říkával Hurvajs, ono je to komplikovaný…
    Mám kapátko starší stroj od Comforu, 32bitový operační systém, a na něm Windows 10 Home.
    Když se mi tenkrát samy od sebe nainstalovaly ty W-desítky, tak asi ještě v Microsoftu nevěděli, že si na tom 32-bitovém systému budou lámat zuby.
    Měla jsem problémů milion, které se totálně vyhly manželovu novějšímu počítači s 64-bity a Windows 10 professional.
    Tenkrát jsem jim volala, ověřili, a pak mi sdělili, že ten můj parostroj již v desítkách nebude pracovat, že si musím koupit nový.
    O pár problémech které následovaly, jsem si vždy nagůglila informace, a protože nás bylo víc, tak tam někdo moudrý vždy dal nějaké řešení (odinstalovat nějakou verzi automatického upgrade a podobně).
    V tu dobu mi hodně škytal i ten Explorer, a Romane, jestli si vzpomínáš, dal jsi mi návod jak stáhnout firefox. Udělala jsem to, rozběhla ho, a ještě než jsme se sžili, Microsoft mi nějak napsal, že teď mají ten super Microsoft Edge, který je dělaný pro desítky Windowsy, že ho najdu v tom co mi už nainstalovali jen stačí kliknout, a tak ve vidině lepších zítřků jsem ho šupem začala používat, a vcelku si dost rozumíme, i počítač se uklidnil, těch dalších 32 bitů mu přestalo chybět.
    Vypadá to, že si s tím nějak poradili v Microsoftu, a tak jsem ráda, že mi počítač běhá, titulky v Outluku (moje pošta) už jsou zase ze Švédštiny zpátky v Češtině, a tak to nechci moc pušovat přes nějaké novinky, i ten Edge bez info jak na něj jsem ochotna zkousnout.
    Takže tak…. A moc díky.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse