-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Aha, díky, teď jsem si to našel ve specifikacích - "jedničky" to mají. Např. 20D ještě ne ... takže asi tady lze poznat rozdíl profi/amatér dle Canonu.
Jinak samozřejmě výhody bodov. měření jsou mně jasné, ve vyjímečných případech bych ho také uvítal.
ups :)
ea ty lama ;P
9% je malo/vela,proste bodove to neni.
Dobry den, patrim medzi zaciatocnikov, ale kompakty ma uz omrzeli tak som presdlal na Canon EOS 350D.Som snim celkom spokojny az na jednu vec.Pri foteni z rychlostou 1/800s su fotky velmi pekne, az kym som neskusil dlhsie casi.Pri 3s je na fotke vydno niekolko ciernych machuliek roznej velkosti a tvaru.Napadlo ma ci to nieje prach na snimaci ale na jednotyzdnovy fotak sa mi to zda priskoro. Prosim skusenejsich borcov o radu ako sa mam s tymto problemom popasovat.Dakujem.
2Jarko: je to zrcadlovka, prach muzes mit uz i v uplne novem pristroji... Mas dve moznosti, nechat to vycistit v servisu nebo svepomoci (na netu najdes moc popisu, jak to udelat - vyhni se urcite vsem co radi izolepy, vysavace a podobne... Jsou dve moznosti, suche a mokre cisteni). Zkus nejdriv snimac jen ofouknout balonkem.
Vážení a co srovnání této novinky s Olympusem E 300...Nemám fantazírovat? Rád bych si jeden z těchto foťáku koupil a o E300 mne láká cena setu s teleobjektivem + základem...
Díky
díky za test - je nejlepší na netu - maximální množství informací. Právě o 350D uvažuju, tak teď už jsem rozhodnutá. Jen mě překvapuje, proč hned s novinkou nasadil Canon takovou výhodnou cenu. Teď už si 300D nikdo nekoupí a raději si připlatí 3tisíce za tento model.(jako já)
díky
DaTy: Podle mne osobně je 350D lepší koupě jak E300 ....
Píďa: Dík a souhlas - rozhodně se vyplatí připlatit si na 350D, protože ten posun oproti 300D je opravdu dost výrazný. A pokud ještě nemáš vybrný obchod, tak koukni do naší rubriky "Porovnej ceny", dost ti to usnadní výběr ....
2Jarko: Kdyz rikas, ze pri 1/800 nevidis nic a pri 3s ano - jak jsi mel zacloneno pro ty 3s? Predpokladam, ze asi hodne. Ta spina bude spis prach a fleky na objektivu, resp. filtru. Nastavil's velkou clonu, tim padem jsi mel velkou hloubku ostrosti a objevil se prach. Uz se mi to stalo taky - vypucoval jsem UV filtr a bylo po problemu.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).