Test digitální zrcadlovky Canon EOS 350D

• Petr Koritina
    Petr Koritina
    16.04.2005 08:40

Hmm... předchozí řádky asi nenapsal majitel 350D. Takže je to pravděpodobně názor majitele 20D a lepšího, protože jinak je to bezcenný názor. Mě osobně se 350D líbí, mám ho v ruce akorát a bodové měření bych asi oželel...

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    18.04.2005 09:44

dany: Dik ale trosku s tebou nesouhlasim, ja bych 350D zase tak neodsuzoval. Oproti 20D je sice telo slabsi ale funkcne na tom neni o moc hur a hlavne cena je pouze polovicni. Male rozmery muzou nekomu sice vadit ale mensi uzivatele mohou byt zase nadseni, navic je k dispozici grip ....

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    18.04.2005 09:48

Celebris: Bodove mereni mi taky dost chybi ale mechanicke provedeni je celkem slusne a oproti predchozimu modelu je to krok kupredu ....

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    18.04.2005 09:53

petrkor: Je to vzdycky hodne otazka osobnich preferenci a toho, co a jak hodlas fotit - nejsi urcite jediny, komu bodove mereni nechybi ale je i hodne tech, kteri na nem trvaji. Obecne bych rekl, ze se mi 350D taky celkem libi a oproti 300D je to opet vyrazny pokrok ....

• Fotograf 53
    Fotograf 53
    18.04.2005 11:37

Michale, jak pises v nedostatcich, ze ma "Snad až příliš malé rozměry" - tak s tim nesouhlasim, me po okoukani na Interkamere :-) manzel tenhle fotak koupil a prvni co se mi zdalo ze je hrozne velkej do ruky, ale uz jsem si zvykla, porovnavam teda s moji predchozi G5, ktera je tak akorat do ruky :-)

• Fotograf 53
    Fotograf 53
    18.04.2005 11:38

jo a dekuju za tenhle clanek, pekne pocteni

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    18.04.2005 14:34

Irča: Dík, je to jak jsem psal v textu velmi individuální, to co jednomu přijde velmi malé, to jinému může připadat dostatečné či velké. Je to jen o osobních preferencích a zvycích. Oproti G5 je to samozřejmě velký rozdíl - a to nejen v rozměrech. Myslím, že budeš spokojená. Zdravím a přeji dobré světlo.

• Martin Hubáček
    Martin Hubáček
    19.04.2005 11:36

Díky díky za recenzi, moc mě potěšila, zvlášť proto, že mi brzy přiletí z USA, kde je levnější a měl jsem možnost si ho nechat přivézt. Proto se taky chci zeptat, jestli je k němu i český návod a zda-li je někde na netu, nebo jestli bych ho od někoho ofocený mohl zakoupit. Angličtina není až zas takový problém, ale obávám se, že to může být příliš technická angličtina.

díky

Martin

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    19.04.2005 13:10

urna: Pokud jsi nakoupil v USA, tak tam český návod určitě nebude a asi ho nenajdeš ani nikde na webu. Ovládání je ale velmi srozumitelné a intuitivní, takže to snad zvládneš i bez něj ....

• Klokan 1
    Klokan 1
    27.04.2005 15:52

Jak jsem slíbil. Možná by si to zasloužilo nějakou srovnávací přehlednou tabulku s porovnáním 350D versus 20D, aby byly dostatečně patrné odlišnosti od vyššího modelu, t.j., jestli ty prachy stojí za to. :-)
    Honza

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse