-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hmm... předchozí řádky asi nenapsal majitel 350D. Takže je to pravděpodobně názor majitele 20D a lepšího, protože jinak je to bezcenný názor. Mě osobně se 350D líbí, mám ho v ruce akorát a bodové měření bych asi oželel...
dany: Dik ale trosku s tebou nesouhlasim, ja bych 350D zase tak neodsuzoval. Oproti 20D je sice telo slabsi ale funkcne na tom neni o moc hur a hlavne cena je pouze polovicni. Male rozmery muzou nekomu sice vadit ale mensi uzivatele mohou byt zase nadseni, navic je k dispozici grip ....
Celebris: Bodove mereni mi taky dost chybi ale mechanicke provedeni je celkem slusne a oproti predchozimu modelu je to krok kupredu ....
petrkor: Je to vzdycky hodne otazka osobnich preferenci a toho, co a jak hodlas fotit - nejsi urcite jediny, komu bodove mereni nechybi ale je i hodne tech, kteri na nem trvaji. Obecne bych rekl, ze se mi 350D taky celkem libi a oproti 300D je to opet vyrazny pokrok ....
Michale, jak pises v nedostatcich, ze ma "Snad až příliš malé rozměry" - tak s tim nesouhlasim, me po okoukani na Interkamere :-) manzel tenhle fotak koupil a prvni co se mi zdalo ze je hrozne velkej do ruky, ale uz jsem si zvykla, porovnavam teda s moji predchozi G5, ktera je tak akorat do ruky :-)
jo a dekuju za tenhle clanek, pekne pocteni
Irča: Dík, je to jak jsem psal v textu velmi individuální, to co jednomu přijde velmi malé, to jinému může připadat dostatečné či velké. Je to jen o osobních preferencích a zvycích. Oproti G5 je to samozřejmě velký rozdíl - a to nejen v rozměrech. Myslím, že budeš spokojená. Zdravím a přeji dobré světlo.
Díky díky za recenzi, moc mě potěšila, zvlášť proto, že mi brzy přiletí z USA, kde je levnější a měl jsem možnost si ho nechat přivézt. Proto se taky chci zeptat, jestli je k němu i český návod a zda-li je někde na netu, nebo jestli bych ho od někoho ofocený mohl zakoupit. Angličtina není až zas takový problém, ale obávám se, že to může být příliš technická angličtina.
díky
Martin
urna: Pokud jsi nakoupil v USA, tak tam český návod určitě nebude a asi ho nenajdeš ani nikde na webu. Ovládání je ale velmi srozumitelné a intuitivní, takže to snad zvládneš i bez něj ....
Jak jsem slíbil. Možná by si to zasloužilo nějakou srovnávací přehlednou tabulku s porovnáním 350D versus 20D, aby byly dostatečně patrné odlišnosti od vyššího modelu, t.j., jestli ty prachy stojí za to. :-)
Honza
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).