Test digitální zrcadlovky Canon EOS 350D

• Ivan Mikšík
    Ivan Mikšík
    10.05.2005 07:45

Aha, díky, teď jsem si to našel ve specifikacích - "jedničky" to mají. Např. 20D ještě ne ... takže asi tady lze poznat rozdíl profi/amatér dle Canonu.
    Jinak samozřejmě výhody bodov. měření jsou mně jasné, ve vyjímečných případech bych ho také uvítal.

• ea
    ea
    10.05.2005 09:22

ups :)

• tomas halasz
    tomas halasz
    11.05.2005 08:26

ea ty lama ;P

9% je malo/vela,proste bodove to neni.

• Jaroslav Hura
    Jaroslav Hura
    21.05.2005 16:00

Dobry den, patrim medzi zaciatocnikov, ale kompakty ma uz omrzeli tak som presdlal na Canon EOS 350D.Som snim celkom spokojny az na jednu vec.Pri foteni z rychlostou 1/800s su fotky velmi pekne, az kym som neskusil dlhsie casi.Pri 3s je na fotke vydno niekolko ciernych machuliek roznej velkosti a tvaru.Napadlo ma ci to nieje prach na snimaci ale na jednotyzdnovy fotak sa mi to zda priskoro. Prosim skusenejsich borcov o radu ako sa mam s tymto problemom popasovat.Dakujem.

• Alladin
    Alladin
    22.05.2005 19:23

2Jarko: je to zrcadlovka, prach muzes mit uz i v uplne novem pristroji... Mas dve moznosti, nechat to vycistit v servisu nebo svepomoci (na netu najdes moc popisu, jak to udelat - vyhni se urcite vsem co radi izolepy, vysavace a podobne... Jsou dve moznosti, suche a mokre cisteni). Zkus nejdriv snimac jen ofouknout balonkem.

• Dalibor Tyleček 1
    Dalibor Tyleček 1
    28.05.2005 18:44

Vážení a co srovnání této novinky s Olympusem E 300...Nemám fantazírovat? Rád bych si jeden z těchto foťáku koupil a o E300 mne láká cena setu s teleobjektivem + základem...
    Díky

• Petra Polívková
    Petra Polívková
    31.05.2005 16:34

díky za test - je nejlepší na netu - maximální množství informací. Právě o 350D uvažuju, tak teď už jsem rozhodnutá. Jen mě překvapuje, proč hned s novinkou nasadil Canon takovou výhodnou cenu. Teď už si 300D nikdo nekoupí a raději si připlatí 3tisíce za tento model.(jako já)
    díky

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    01.06.2005 14:10

DaTy: Podle mne osobně je 350D lepší koupě jak E300 ....

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    01.06.2005 14:15

Píďa: Dík a souhlas - rozhodně se vyplatí připlatit si na 350D, protože ten posun oproti 300D je opravdu dost výrazný. A pokud ještě nemáš vybrný obchod, tak koukni do naší rubriky "Porovnej ceny", dost ti to usnadní výběr ....

• Josef Uher
    Josef Uher
    04.06.2005 20:14

2Jarko: Kdyz rikas, ze pri 1/800 nevidis nic a pri 3s ano - jak jsi mel zacloneno pro ty 3s? Predpokladam, ze asi hodne. Ta spina bude spis prach a fleky na objektivu, resp. filtru. Nastavil's velkou clonu, tim padem jsi mel velkou hloubku ostrosti a objevil se prach. Uz se mi to stalo taky - vypucoval jsem UV filtr a bylo po problemu.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse