• Sluníšek Lukáš Posekaný
    Sluníšek Lukáš Posekaný
    26.01.2005 12:22

Díky moc za tento článek, uvědomil jsem si proč mi občas zlobí clona u mojeho stařičkého Penatconu. Rozhodně zajdu do servisu a nechám ho promazat. I jinak mi článek řekl spoustu nových informací. Lukáš P.

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    26.01.2005 13:29

slunisek: Jo, tak to znám, Pentaconem jsem se něco nafotil. ;o)) Clona v objektivu by se ale vůbec neměla mazat ničím mastným ale pouze grafitem. Mechanizmy ve foťáku samotném sice ale ano, ale je lepší si připlatit na maziva odolná proti mrazu. Držím palce a přeji dobré světlo.

• Tomáš Imlauf
    Tomáš Imlauf
    26.01.2005 14:16

Jenom dotaz, kde se dají sehnat zmíněné rukavice od Olympusu, docela by se mi šikly. Posledně mi přimrzla ruka k tělu (foťáku).

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    26.01.2005 16:50

tomanous: Až teď mi došlo, že jsem je vlastně vyhrál v soutěži ale myslím, že by snad měly být k dostání i v centrále Olympusu (zkus hodit dotaz na Olympus.cz), kde je i prodejna. Případně podobné rukavice budou dělat i jiné značky, tak zkus info v nějakém větším obchodě.

• kulihrasek 1
    kulihrasek 1
    26.01.2005 17:23

k rukavicim mohu doporucit tenke vlozky z moiry, vejdou se i do volnejsich prstaku, jsou tenky a pritom hreji... na telo se mi osvedcila taktez, nehrozi tolik zminovane prochladnuti po zastaveni

dobrej clanek.

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    Autor
    26.01.2005 18:15

kulihrasek: Dik za doplneni, mohu to jen potvrdit. Ja mam zase z moiry ponozky a jsou uplne super, i kdyz jsou docela dost drahy - ale vyplati se to ....

• Johan Kanda
    Johan Kanda
    26.01.2005 21:16

Dík za typ na ty rukavice. Dnes odpoledne mi málem přimrzl filtr k prstům a pak jsem myslel, že mu ruka upadne. Karel.

• Štěpán Kapounek
    Štěpán Kapounek
    27.01.2005 00:48

já sem tuhle v zimě vběhnul se svojí stařičkou prakticou do sečuánu v pražské zoo, a rychle jsem zase vyběhnul :o) vlhkost je sviňa :o)

• kulihrasek 1
    kulihrasek 1
    27.01.2005 08:27

loni v breznu jsem fotil v krkonosich, prisla bourka, dest se snehem, rychlost snad 90km/h, mel jsem co delat, abych zustal v cechach, nez jsem se dostal zpatky na chatu, byl jsem na kost mokry, nemel jsem dostatecne obleceni, 14dni jsem mel pracovni neschopnost, mesic jsem nikam nejel, co z toho plyne? kvalitni obleceni se rychle vyplati kdyz si tohle uvedomime a spoctem si, kolik nas ta nemocenska muze stat na mensim prijmu...

• Petr Lavička
    Petr Lavička
    27.01.2005 08:50

Vhodné rukavice za pár korun jsou vojenské. Petr Lavička

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse