-
Dotazy a připomínky |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
14
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
co je to na obr. c.32?! snad nie necistoty na cipe... (?)
lucas: Ne, je tam ve vzduchu listí - bylo velmi větrno ....
som mal moznost skusat kamosovu d20 a moje nazor:,,Přitom není příliš velký ani těžký ale ani to není žádná lehká váha, prostě vše tak akorát. Tělo je také skvěle tvarované a i do větší ruky padne jako ulité." mna prave neprijemne prekvapil.asi som zvyknuty na eso 3 ale d20 mi pripadala az moc lahka (horsiu stabilitu som mal) a bez gripu sa v mojich rukach velmi zle drzal.skor je robeny na mensie ruky asi.
ad hladacik:matnica mi pripadala taka...rastrova..velmi tam bol vidiet povrch. AD CB rezimy.tym by som nejake kvality neprisudzoval.to je taka hracka skor.akurat ta simulacia filtrov je zaujimava,ale aj tak by som to radsej finalne robil v PS. ale ROZHODNE to vyrazne neposuva kvality digi CB. inak ma velmi prijemne prekvapila kvalita recenzie.napr. porovnanie WB auto a manual je velmi zaujimave.
pekne dakujem za recenziu 8)
Dik za test, cerstvo som to telo zakupil. Upozornujem, ze telo je mimoriadne citlive na objektivy inych vyrobcov nez canon (analog 50E mi bez problemov pracuje so Sigmou, 20D vsak v urcitych svetelnych podmienkach sigmy odmieta!!!, pise eror99 a nezapisuje fotku na CF)
A jakpak se řeší prach na čipu???
Dobrý test, jenom mě tak napadá, kdy už konečně začnou výrobci standardně dodávat taky batterypack. Třeba jako u aut klimatizace. Zřejmě proto, že by museli jít na reálnou cenu...
Kapsa: Clovece, s tim hlavnim vypinacem 10D a 20D je to uz u tebe temer deviace :-)))
Jinak ale pekny clanek, chvalim...
Pěkný článek, Michale, my canonisti se zas máme nač těšit. Ještě by bylo dobré, kdyby se vám podařilo získat a otestovat ten širokáč 10-22, ten mě taky zajímá.
jani, smiem sa spýtať s akým objektívom od Sigmi to hazde tu chybu? Dik
owl: 20D som kupil v sete s canon objektivom 18-55mm, s tym pracuje na 100%. No obidve Sigmy (28-80mm 3,5/5,6 s macrom a 70-300mm 4/5,6 s macrom), s ktorymi fotim na analogovy canon bez problemov uz 5 rokov mi vlastne neberie. Uz to radsej ani nebudem skusat, aby mu to nahodou neuskodilo lebo zatuhne a musim ho uplne vypnut. Eror99 ktoru vyhodi na display je v manuale definovana ako ina chyba, resp. pouzitie objektivu inej znacky ako canon, ktory nepracuje na 100%...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).