-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Se zájmem jsem s článek přečetl a vůbec si nemyslím, že je o ničem !!!
Fajn počtení, článků o technice je tu až dost, ale o té lidské stránce moc ne, tak jedině vítám.
Nemůžu než souhlasit. Super článek!
To "psaní o ničem" je někdy ví c, než rádoby "psaní o něčem". Jen houšť...
Vynikající! Co se týče astronomické fotografie, produkuje prof. Druckmuller neskutečné věci. To samé platí ovšem o fotografiích z hor :-)))
Jo, ještě se dobře pamatuju, jak jsem skenoval pro úpickou hvězdárnu desítky diapozitivů 6x7 cm ze zatmění slunce v Angole. Bylo to na Nikonu LS 8000 a každý sken jsem dělal multiprůchodem kvůli dosažení vysoké denzity. Nastavení správného podání barev a udržení přesné roviny zaostření taky nebylo zcela triviální. Příprava kvalitních podkladů pro tento projekt mi dala docela zabrat :-)
S pozdravem
Ladislav Kamarád
skvělý článek! díky
Hezké počtení, smlsnul jsem si
diky
Osobne pana profesora Miloslava Druckmüllera znam. Byval jsem jeho student na VUT a musim rici,ze fotografie a skvela znalost zpracovani obrazu (zvlaste matematicka) nema konkurenci. Clanek je skvely a velice zajimavy,tak jak byly vzdy zajimave prednasky na skole. Timto bych rad pana profesora pozdravil, podekoval za predane znalosti a popral hodne novych zazitku ve fotografovani.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).