-
Fotogalerie |
10
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Vše o fotografování |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
je to super masinka ...kto pouziva manual nema problem...korekcia blesku mi nechyba a bol by som uplne najradcej keby tam blesk ani nemontovali ajtak je na nic.ubera fotkam atmosferu tvrde svetlo to nikdy nebolo to co hladam vo fotkach ..predsklopenie zrkadla by sa zislo ale nechyba mi to...tlacitko ostrosti hlbky je na dobrom mieste....kto vie kde je urcite ho halko a rychlo najde bez problemov...USB 1.1 nevydim ako zapor lebo vedcina ludi pouziva zrejme citacku na karty...
mam 300D asi mesiac kazdemu kto sa zaujima seriozne o amatersku fotografiu ho mozem len ODPORUCIT ...funguje a foti krasne.... Majo Srnik
jedna pripomienka, kde si zobral informaciu o tom ze D100 musis cistit v rezime bulb??? D100 mam a v menu je jedna taka polozka Mirror lock up ktora drzi zrkadlo hore a otvorenu uzavierku mozes potom cistit kolko chces, teda kym sa ti baterka nevybije ....
Pěkný článek, jsem s 300D také spokojen. Jen doplňující info : jeden způsob měření v režimech tvůrčí zóny si můžu volit libovolně - částečné (pseudobodové) - pomocí fce AE-lock.
Samson: někde na fóru o tom bylo zmínka, ale ok, beru zpět.
.... tak já si ho teda koupím ... ale "běda vám" , když mi to nepůjde! :-)))) Majo Srník:... dík za doporučení...:-)
Mám, jsem spokojen, ale brzy půjdu reklamovat... Vyskytuje se mi chyba závěrky, ta se občas zasekne a vůbec se neotevře. Je třeba přístroj vypnout a znovu zapnout. Taky se mi stalo, že na snímcích byl patrný jakýsi stín (asi od pohybu zrcátka). Dost mě to kazí náladu... A ještě víc mi kazí náladu to, jak strašně se špiní čip! S foťákem zacházím jak v bavlnce, ale pořád tam je "bordel", který je patrný při vyšších clovových číslech i na fotkách. Nepřál bych vidět, co špíny se objevilo, když jsem to poprvé otevřel... byly tam nějaký plastový špony! Děs! Obecně je asi špinění čipu problém všech digi zrcadlovek, nebo se mýlím? Přivítám jakékoli rady a názory. A to i mailem. Díky
Aha, koukám, že je to pod přezdívkou... takže: JohnyB... Jan Března, jan.brezna@seznam.cz
JohnyB: měním objektivy docela často, nějaká špína na čipu je, ale na fotkách to zatím není znát (jen při testech na nejvyšší clonu proti obloze :). Co se týká čištění, postačí vatové tyčinky do uší plus isopropylalkohol.
JohnyB: měním objektivy docela často, nějaká špína na čipu je, ale na fotkách to zatím není znát (jen při testech na nejvyšší clonu proti obloze :). Co se týká čištění, postačí vatové tyčinky do uší plus isopropylalkohol.
3x jsem to poslat teda nechtěl...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).