• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    14.08.2001 09:56

    Také jsem několikrát navštívil Podkarpatskou Rus a také se plně ztotožňuji s obsahem článku. Všem zájemcům o nádhernou krajinu mohu návštěvu vřele doporučit - kdo neviděl a nezažil, neuvěří! Kam se hrabou Alpy, Dolomity a pod. se svými silnicemi, hotely, lanovkami a podobnými nesmysly! Na Podkarpatské Rusi je třeba si přetočit hodinky o sto let nazpět - od dob Nikoly se příliš nezměnilo!

  • Přemysl Kaňok
    Přemysl Kaňok
    15.08.2001 17:12

    Pane autore,obdivuji Vaše umění popsat a zachytit kouzlo Východních Karpat s takovou přesností a v tak krátkém článku. Pouze doplním že stejné krásy čekají i v Rumunských Karpatech.

  • Andrej Macenauer
    Andrej Macenauer
    16.08.2001 09:55

    Muj deda zil v dobe prvni republiky na Podkarpatske Rusi a mel k teto oblasti vztah pro ty veci o kterych pises. Tvuj clanek mi opet pripomel, ze jsem tam jeste nebyl a vidim to jako urcity dluh. Dnes tam je treba opet vizum.

  • IvanB
    IvanB
    16.08.2001 16:49

    Krásný článek, nedávno jsem se vrátil z rumunského Banátu, kde žije česká menšina a je to obdobné. Krásní lidé i příroda, bohužel tento svět pomalu mizí tak se toulejme dokud to ještě jde. Ale chodit po špičkách a nerušit !

  • Miloš
    Miloš
    22.08.2001 21:35

    Sašo
    Moc pěkný,Černobílá fotka a článek spolu ladí,tak jako kraj a lidé o kterých píšeš.

  • Michal Kučera
    Michal Kučera
    17.09.2003 11:05

    Ahoj, ahoj, musím uznat, že je to opravdu krásně napsáno. Nedávno jsem se vratil z Podkarpatské Rusi a je tam opravdu nádherně. Kam se hrabou mořská letoviska atd. A v Černých horách jak je vidět nádherně noční nebe. Opravdu nádhera!!!!!!!

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse