Olympus konečně představil zrcadlovku E-1

  • Libor Bedřich
    Libor Bedřich
    03.07.2003 22:04

    Tohle není profesionální přístroj - to je krok mimo. Podle mého názoru žádnou konkurencí profesionálním DSLR není. Aby se prosadil v této kategorii, musí nabídnout buď výjimečné parametry - což nenabízí, a nebo agresivní nízkou cenu - a to je právě naopak. Už jsem to napsal v jednom příspěvku ve fóru - je to úlet.

  • TeeKaa
    TeeKaa
    06.07.2003 20:58

    "... v oblasti klasických zrcadlovek s výměnnými objektivy firma značně vyklidila pozice silnému čtyřlístku Canon, Minolta, Nikon, Pentax."

    Aky D fotoaparat s vymennymi objektivmi vyraba v sucasnosti Minolta ??

  • Andrej Macenauer
    Andrej Macenauer
    Autor
    26.07.2003 09:21

    To Tee Kaa: Minolta vyrobila digitální zrcadlovku s výměnnými objektivy RD 3000 v digitálním pravěku - r.2001. Mrkněte do databáze. Tohle samozřejmě není přístroj, který bychom si představovali t.j. zrcadlovka kompatibilní s objektivy analogové řady Dynax. Zatím ani nemáme zprávy, že se firma na něco takového chystá. Moc tomu nerozumím, neboť stále rozvíjejí G řadu svých velmi kvalitních obejktivů určených pro klasické Dynaxy.

    To Libor B.: Nemyslím profesionální přístoje typu Canon D1 ale DSLR pod 80000 Kč. Souhlasím s Vámi, že to v této třídě nebude mít lehké díky ceně. Ty parametry však v kombinaci s výborným zpracováním a Olympusáckou optikou považuji za velmi zajímavé.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse